Hamsiyi pekde seviyo hayvan iyi alistirdilar hamsiye 😀Yazmayı unutmuşum evet sahte çalıştım 220 gr kurşun renkler limon hamsi altın sarısı
Hamsiyi pekde seviyo hayvan iyi alistirdilar hamsiye 😀Yazmayı unutmuşum evet sahte çalıştım 220 gr kurşun renkler limon hamsi altın sarısı
Üstad bunu bugün çok yaşadım 3 takımım gitti 🙂Dibi bulcan abi kursun cabuk kalkiyosa yavas sarin yakina gelince takmayin ama
Evet inmen gerekiyor birde ipi elinle biraz gerdirip gidiş hızını takip etmen lazım boşta bırakırsan kurşun dibe insede su ipi alıp götürmeye devam ederÜstad bugün balık çekenlerin hepsinde 200 kurşun vardı özellikle sordum onlarada , acaba dibi görmek zorundamıyız onu merak ettim
Malesef 🙁 bende yasiyorum cok aciga atip yavasca sarip yakina gelince o yeri hesap etmeniz gerekiyor bazilarinda yakinlardan kiyiya kadar bazilarinda uzaktan kiyiya kadar takabiliyor o yeri ogrenip hizlanmaya baslayin balik takip yapmissa biner zaten ama kiyiya gelince cokta hizli sarmayin hayvan yemi alabilsin 🙂Üstad bunu bugün çok yaşadım 3 takımım gitti 🙂
Bugün erken kaçtın 🙂 Ama neyse öğleden sonra da pek bişey olmadı kardeşim.Memnun olurum. Görüşmek üzere
Benim merak ettiğim ve tatmin edici cevap alamadığım bir konu var. Boğazda düşük devir hızlı sarım klasiği var ama bunlar çok ağır. Kamış konusunda ise 4,20 civarı 250 gr atarlı denir. Kamış konusunda boyuna ve atarına diyecek birşeyim yok fakat makinenin 4000-5000 lik hızlı sarım spin makineleri neden uygun olmasın? Sadece devri düşük olacak denince aklıma yatmıyor. Drag 20kg değil de 10kg oluyor evet fakat bu ciddi anlamda olumsuz etkileyecek bir durum mu? 10 kg draglı makine ile avlanılamaz mı?