Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Drag meselesi değil durum. Sarım rahatlığı ile alakalı. Düşük devir ile rahat sarım elde edersiniz.

Rahat sarıma bağlı olarak, oltadaki hissiyat da gidiyor. Suat abinin dediği gibi dişlilerin bozulma ihtimali varsa doğrudur tercih etmemek lazım. Fakat zorlanma aksiyon tarzındaysa iyidir benim için.

Rahat sarıma bağlı olarak, oltadaki hissiyat da gidiyor. Suat abinin dediği gibi dişlilerin bozulma ihtimali varsa doğrudur tercih etmemek lazım. Fakat zorlanma aksiyon tarzındaysa iyidir benim için.

Boğazın zorlaması çok farklı 🙂 Dipten poşet çuval ne varsa çekiyor gibisiniz. Hele ki makine uygun değilse 3-5 atıştan sonra pert.

Üsküdar, Balaban İskelesi imiş.
yrEzx8.jpg

Peki teşekkürler. Boğaz için ey uygun makinelere birkaç örnek verir misiniz orta ve üst segment?

Hesapli olarak Ryobi Fishingking, TT Power, AP Power bu makineler üzmez ve birçok kiside vardır.

Orta segment: Shimano Biomaster sw8000pg, Shimano Saragosa,

Üst segment: Shimano Stella / Twinpower,Fliegen TD / Bullseye, Daiwa Saltiga vs

Hesapli olarak Ryobi Fishingking, TT Power, AP Power bu makineler üzmez ve birçok kiside vardır.

Orta segment: Shimano Biomaster sw8000pg, Shimano Saragosa,

Üst segment: Shimano Stella / Twinpower,Fliegen TD / Bullseye, Daiwa Saltiga vs
Bizim Ceymar65 girememiş listeye usta🙂 Salina 3 parça + ceymar65 yeterli bir takım mıdır sizce boğazda kurşun arkası için ?

Bizim Ceymar65 girememiş listeye usta🙂 Salina 3 parça + ceymar65 yeterli bir takım mıdır sizce boğazda kurşun arkası için ?

Ceymar 65 kullanan yokmu
Var
Bende kullanan arkadaş ın ki ile denedim
Sırf merak ettiğimden.

Yemli de çaparide ziyadesiyle işgörmekte Ceymar 65 ancak kurşun arkası çalıştığınız anda makine bu kadar yükü kaldırmakta zorlanıyor.
Daha doğrusu siz atış sonrasında toplamaya başladığınızda siz yorulmaya başlıyorsunuz.
Makinenin kolu zorlanıyor ki belli bir müddet sonrasında sıkıntı çıkartacak gibi gözüküyor.
Boğazda direkt jig makinesi öneriyorlar ve öneriyorum.

😉
Rastgelsin

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back