Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Teşekkürler. takım tek köstek. kurşun 10 gr. misina olarak 0,165 misina kullandım başta sonra 0,20 misina kullandım.

takımı şu şekilde yaptım ,

91579 dosyayı görüntüle

2 köstekli 3 köstekli atanlar çoktu ama ben çok fazla karışıyor diye bu şekilde yaptım zaten tek tek geliyor balık çok kösteğe gerek yok ve seyrek. dibe indirip dipten ufak ufak zıplatarak yavaş yavaş sarıyorum.

Açıklamalı cevabınız için çok teşekkürler , sağolun . 🙂

Bugun hanimla istanbula gelmisken bogaza dolasmaya gidelim dedik. Yagmur basladi sansimiza kac gundur hava gunesli iken. Emirgan Arnavutkoy derken oltami yanima almistim. Bir sekilde hanimi ikna edip yagmur bitince ortalik sakinken Akintiburnunda yarim saat olta atayim dedim. 1.5 2 saatte 1.5 kg civari istavrit tuttuk. Zevkli bir av olmustu ki arabanin yanina gidince moralim bozuldu. Hiyarim teki park ettigim aracin camurlugunu gocertip gitmis. O terbiyesiz bir de kufur yazmis not birakip@. Yagmur yagdi acti . Balik kismetliydi araca vurdular. Tuhaf bir gun oldu ama saglik olsun ne diyelim
20190502_223423.jpg
20190502_204614.jpg
IMG-20190502-WA0003.jpg
IMG-20190502-WA0002.jpg

Son düzenleme:
Bugun hanimla istanbula gelmisken bogaza dolasmaya gidelim dedik. Yagmur basladi sansimiza kac gundur hava gunesli iken. Emirgan Arnavutkoy derken oltami yanima almistim. Bir sekilde hanimi ikna edip yagmur bitince ortalik sakinken Akintiburnunda yarim saat olta atayim dedim. 1.5 2 saatte 1.5 kg civari istavrit tuttuk. Zevkli bir av olmustu ki arabanin yanina gidince moralim bozuldu. Park ettigim aracimin camurlugunu gocertip gitmis. O terbiyesiz bir de kufur yazmis not birakip@. Yagmur yagdi acti . Balik kismetliydi araca vurdular. Tuhaf bir gun oldu ama saglik olsun ne diyelim91593 dosyayı görüntüle 91594 dosyayı görüntüle 91595 dosyayı görüntüle 91596 dosyayı görüntüle
maşallah abi afiyet olsun yakalamışsın sonunda 🙂

3 balik alabildim 1 tane kacirdim ama kacirdigim balik gercekten buyuktu kaba lufer olabilir su ustune kadar cikardim aydin abide buyuktu diyordu , rapalayla kiyiya firlatmaya calistigim an azindan atti yirtildi moralimde bozuldu tabi 🙁 hayvanin kacicagi varmis bugunun kismeti
20190503_213742.jpg

3 balik alabildim 1 tane kacirdim ama kacirdigim balik gercekten buyuktu kaba lufer olabilir su ustune kadar cikardim aydin abide buyuktu diyordu , rapalayla kiyiya firlatmaya calistigim an azindan atti yirtildi moralimde bozuldu tabi 🙁 hayvanin kacicagi varmis bugunun kismeti
91616 dosyayı görüntüle
Allah ziyade etsin...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back