Suat YILDIZ
Daimi Üye
Bugün Çubuklu tarafı kurşun arkası kaşık ile 5 tane kandirabildim balık boylerı fena değil diğer arkadaşa lüfere yakın geldi.
94304 dosyayı görüntüle
LRF yi deneyebileceğim Avrupa yakasında mekan önerebilirmisiniz beyler. Bu sahte çok met edildi zebra glow. Denemem lazım?
Bugün Çubuklu tarafı kurşun arkası kaşık ile 5 tane kandirabildim balık boylerı fena değil diğer arkadaşa lüfere yakın geldi.
Suat abi hakikaten kurumuş boğaz hattı. şimdiye kadar sardalya başlaması lazım hala tek tük geliyor. önceki seneler kovalar fullenirdi. üsküdarda meydanda şu sıra mezgit görüyorum kovalarda tek tük. o bile tek tük.Bu arada İstanbul konulu forum kurumuş kimse balığa mı gitmiyor ?? yazalım arkadaşlar paylaşmaktan korkmayın gecen sezondan beri ilk defa gittim ve yer belirterek rapor verdim !!
Bi gitmeyen sen değilsinBu arada İstanbul konulu forum kurumuş kimse balığa mı gitmiyor ?? yazalım arkadaşlar paylaşmaktan korkmayın gecen sezondan beri ilk defa gittim ve yer belirterek rapor verdim !!

Hayla disli balik varmi abi uzun surer dedimde bu kadar uzun surceginide dusunmemistim masallah rastgelsin 😕Bugün Çubuklu tarafı kurşun arkası kaşık ile 5 tane kandirabildim balık boylerı fena değil diğer arkadaşa lüfere yakın geldi.
Hayla disli balik varmi abi uzun surer dedimde bu kadar uzun surceginide dusunmemistim masallah rastgelsin 😕