Suat YILDIZ
Daimi Üye
- Adı
- SUAT YILDIZ
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Balıkların 2'si havyarlı çıktı çok üzüldüm daha gitmem yazık

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Suat abi hakikaten kurumuş boğaz hattı. şimdiye kadar sardalya başlaması lazım hala tek tük geliyor. önceki seneler kovalar fullenirdi. üsküdarda meydanda şu sıra mezgit görüyorum kovalarda tek tük. o bile tek tük.Bu arada İstanbul konulu forum kurumuş kimse balığa mı gitmiyor ?? yazalım arkadaşlar paylaşmaktan korkmayın gecen sezondan beri ilk defa gittim ve yer belirterek rapor verdim !!
Bi gitmeyen sen değilsinBu arada İstanbul konulu forum kurumuş kimse balığa mı gitmiyor ?? yazalım arkadaşlar paylaşmaktan korkmayın gecen sezondan beri ilk defa gittim ve yer belirterek rapor verdim !!

Hayla disli balik varmi abi uzun surer dedimde bu kadar uzun surceginide dusunmemistim masallah rastgelsinBugün Çubuklu tarafı kurşun arkası kaşık ile 5 tane kandirabildim balık boylerı fena değil diğer arkadaşa lüfere yakın geldi.
Bir haftadır varmışHayla disli balik varmi abi uzun surer dedimde bu kadar uzun surceginide dusunmemistim masallah rastgelsin![]()
Konuk hızlı aktığı için geri bildirim alamadım sanırım var mı yardimci olacakÖncelikle keyifli avlar arkadaşlar ,
Bugün biraz geç gittim avlak yerine (Tarabya 14:00 gibi ) çapari ile , irili ufaklı istavrit aldım 17:00 a kadar , son çektiğimde ise 1 istavrit 1 zargana asılmıştı çapariye belki usta arkadaşlar alışkındır , fakat bana çok ilginç geldi bu durumArdından vakit kaybetmeden , zargana topunu hazırladım saat 9 a kadar 5 tane yetişkin alıkoydum 3 tane ise yavru saldım . Çok zevk vermeye başladı bu hobi
![]()
Gidiş yolunda ise bir avlakta , bir hanfendi toplam 3 kişi sanırım sıyırma ( yeni yeni öğreniyorum kusurum varsa affola ) yöntemi ile avlanıyorlardı . Bir beyfendi surf kamışı ile avlanıyor diğerleri ise daha kısa bir kamışla avlanıyordu ve hanfendi 3 atıştan birini çekiyordu , açıkcası çok imrendim izmarit almış genel olarak . Bu konuda merak ettiklerimi sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese bol avlar , saygı ve sevgilerimle
- Sıyırma takımının ucunda sadece iğne vardı , bu nasıl bir takımdır düşüyor avcı balıklar
- kullandığım olta ilk oltam , amatör oltası o olta üzerinde avlarımla daha da özgüven kazanmaya başladım . Buradaki av dostlarımın oradaki av sitili hoşuma gitti . oltam ise miladını doldurmak üzere daha sağlam bir olta ve makine ile ( hem çapari , zargana topu , hemde buradaki sıyırma yöntemi ) ile av yapmam mümkün müdür mümkün ise olta tavsiyesi var mıdır ? Sizin görüş ve düşünceleriniz bir amatör için karar sebebidir unutmayın , destekleriniz bizi ;Bilinçli bir avcı yapmaktadır . Şu anda bildiğim her şeyi siz balık sevdam ailesine borçluyumdur
- Bütçem 6oo TL
1-10 Lrf kamış ve makinem 2o lik aldım alalı kullanamadım açıkcası ben de mera arıyorum . Bu da önemli benim için