Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Abi selam,

Bende Kendo Dynema Color kullanıyordum. Fakat sağlamlık konusunda açıkçası pek verim alamadım. Şok vs uğraşmak istemediğim için bu sene araştırıp aşağıdaki ipi aldım.

Sakuraline Force Plus 8 Kat PU Kaplama 300 Metre İpek İp
*0.18mm-12.7kg

~155 TL

Geçen cumartesi deneme fırstım oldu. 200 gr ile sonuna kadar zorladım, sıkıntı çıkarmadı. Öğlene kadar bu şekilde devam ettim. Çok şükür bir sarıkanat ile siftahını da yapmış oldum 🙂. Kendo gibi yumuşak değil, biraz sert bir ip. Su tutmuyor(şimdilik). Makinadan çıkışı fena değil. Ama biraz boya bırakacak gibi görünüyor.

Dediğim gibi daha 1 kez kullanabildim. Bir aksilik olmazsa bu ip ile devam edeceğim.Şimdilik söylebileceklerim bunlar. Arada hatırlatırsan tekrar tecrübelerimi paylaşarım.
İnşallah sertleşme yapmaz, boya bırakan ipler genelde sertleşme ve yapışma yapıyor. Umarım senin ip aynı sıkıntıyı yapmaz üstad,
Bu arada bu seneki ip fiyatları Allah muhafaza... Gene kendoya kalacaz gibi 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler cumartesi gecesi 00,30 da aldım
Yer üsküdar sabaha kadar bidaha vurmadı.

Dosyalar

• 9A0C1555-D629-4621-ADB4-E8D41869DCD9.jpeg
    9A0C1555-D629-4621-ADB4-E8D41869DCD9.jpeg
    66.1 KB · Okunma: 470
Ben bu gün karaköyden emirgana kadar dolaştım.Akıntıburnu güzei istavrit yapmaktaydı öğlen vakitlerinde,geri kalan meralar at bekle boş çek şeklinde.Sanırım Anadolu yakası daha cazib gibi.Kuleli zaten iş yapmakta tek tük de olsa çubuklu kanlıca arası haberler gelmekte.Bir sarayburnu var keyif alabilirsen.Çarşamba bakalım full set gideceğim hem çapari hem dişli akşama kadar ne olacak haber veririm.Tabi hava gene lodos olursa.
Herkese rastgele.

Ben bu gün karaköyden emirgana kadar dolaştım.Akıntıburnu güzei istavrit yapmaktaydı öğlen vakitlerinde,geri kalan meralar at bekle boş çek şeklinde.Sanırım Anadolu yakası daha cazib gibi.Kuleli zaten iş yapmakta tek tük de olsa çubuklu kanlıca arası haberler gelmekte.Bir sarayburnu var keyif alabilirsen.Çarşamba bakalım full set gideceğim hem çapari hem dişli akşama kadar ne olacak haber veririm.Tabi hava gene lodos olursa.
Herkese rastgele.
Abi birşey sorucam. Lodos ve balık ilişkisi nedir ? Herkes poyrazda balık olmaz lodosta olur diyor. Rica etsem anlatabilir misiniz üstünkörü de olsa.

Herkese rastgele.

Lodosta dişli daha mı bereketli oluyor?

İnşallah sertleşme yapmaz, boya bırakan ipler genelde sertleşme ve yapışma yapıyor. Umarım senin ip aynı sıkıntıyı yapmaz üstad,
Bu arada bu seneki ip fiyatları Allah muhafaza... Gene kendoya kalacaz gibi 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen fiyatlar döviz kurlarından dolayı artık cep yakıyor. Kendo düşünyorsan 0.18-0.20 derim.
Rast gelsin...

Abi birşey sorucam. Lodos ve balık ilişkisi nedir ? Herkes poyrazda balık olmaz lodosta olur diyor. Rica etsem anlatabilir misiniz üstünkörü de olsa.
Boğaz için poyrazda rüzgarı arkasına alıp kanaldan akıp giden balık,lodosta rüzgara karşı yüzmemek ve yemlenmek için kıyılıyor diye biliyorum ama ustalar daha iyi cevaplar verecektir bu soruya 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back