Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yüce Mevlama . Zira gerisi vakit kaybı olacaktır .
Bunları bırak bu şekilde satanıı tonlarca tutanıda şikayet etsen bişeycikler olmaz örnekleri çok ammaa sen ben eminönü mü galata köprüsünde balık tutmak yasaktır denilen yerde olta sallasan borç dökümanı bile gönderirler evine yani olan garibana olur bebe balıklara olur bizim ağzımız olmuş dilimiz olmuş kimin umurunda bir günde görmedim adam akıllı ceza yiyeni ben daha konuşacak çok şey varda bizim konuştuklarımız batar birilerine oradan bile ceza yiyebiliriz.

Cerkuday

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Yarın kurşun arkası rapala - kaşık ve istavrit denemesi yapabileceğim avrupa yakasında yer tavsiyesinde bulunur musunuz ? =) Nereden şansımı deneyeyim ? =)
Bu sabah 8/11 civarı tarabya kalender arasından tahmini 1.5 kg istavrit aldım. Balıkların boyu gayet iyiydi. İğnelerini mümkün mertepe küçük tutmaya çalış. Şimdiden rast gelsin.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam Abi
"" Dr. Who "" benim kullanıcı adım. :) :) Ama güzel bir avdı. O palamut kaçmayaydı iyidi. Acemilikten ziyade, av disiplini sizin takımlara uygun değil. O takımla hakikaten zor iş yaptığınızSağlık olsun.
Tekrar görüşmek dileğiyle
Egemen zorla beni sahalara indireceksiniz :):) ben bir eğitim daha organize edeyim bari ne yapayım :):):):)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi
yarın bi feyz alsak senden topluca. olmaz mı..
senden öğrenek çok şey var. Yakın zamanda olursa sevinirim. Sezonu kaçırmayalım :) :)
Sizlerin yaninda ben olta atabilirmiyim kardeşim :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...