Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yasal limitlere baktım. Kırlangıc 18 cm, cıpura 15,akya 30. Yazık gercekten.

Yasal limitlere baktım. Kırlangıc 18 cm, cıpura 15,akya 30. Yazık gercekten.
Kendi elimizle balık soyunu bitirmeye çalışıyoruz başka açıklaması yok parmak kadar yaprakları zarganalari alıkoyup bir de balık tuttum diye seviniyor insanlar. Hakikaten insanoğlu kadar tehlikeli canlı yok dünyada.

Avrupa yakası cumartesi
Balık entresan bir var sonra yok 30dk içinde alindi sonra tüm gün tik yok

Dosyalar

• 20191012_181858.jpg
    20191012_181858.jpg
    41.1 KB · Okunma: 448
Yüce Mevlama . Zira gerisi vakit kaybı olacaktır .
Bunları bırak bu şekilde satanıı tonlarca tutanıda şikayet etsen bişeycikler olmaz örnekleri çok ammaa sen ben eminönü mü galata köprüsünde balık tutmak yasaktır denilen yerde olta sallasan borç dökümanı bile gönderirler evine yani olan garibana olur bebe balıklara olur bizim ağzımız olmuş dilimiz olmuş kimin umurunda bir günde görmedim adam akıllı ceza yiyeni ben daha konuşacak çok şey varda bizim konuştuklarımız batar birilerine oradan bile ceza yiyebiliriz.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Yarın kurşun arkası rapala - kaşık ve istavrit denemesi yapabileceğim avrupa yakasında yer tavsiyesinde bulunur musunuz ? =) Nereden şansımı deneyeyim ? =)

Bu sabah 8/11 civarı tarabya kalender arasından tahmini 1.5 kg istavrit aldım. Balıkların boyu gayet iyiydi. İğnelerini mümkün mertepe küçük tutmaya çalış. Şimdiden rast gelsin.

Selam Abi
"" Dr. Who "" benim kullanıcı adım. 🙂 🙂 Ama güzel bir avdı. O palamut kaçmayaydı iyidi. Acemilikten ziyade, av disiplini sizin takımlara uygun değil. O takımla hakikaten zor iş yaptığınızSağlık olsun.
Tekrar görüşmek dileğiyle

Egemen zorla beni sahalara indireceksiniz 🙂🙂 ben bir eğitim daha organize edeyim bari ne yapayım 🙂🙂🙂🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back