Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Gaza geldim
akşama balığa ineyim,

Şimdi alternatifler;

1 . Lrf denemek ( kesin balık var ama ne olacağı meçhul )
2. Spin denemek ( kesin balık yok 🤣🤣🤣🤣🤣 banko )
3. Yemli denemek ( kesin vuruş var istavrit mezgit yana çinekop garanti ama mühim olan güzel bir boy alabilmek )
4. spinle Yemli şamandıralı sistem mi denesem

acaba diyerek kafam karışıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Erkan bey,

4. spinle Yemli şamandıralı sistem

Bu stil hakkında nereden bilgi alabilirim.

Dün akşam beylerbeyi tarafında LRF yapmaya çalıştım. Akıntı biraz müsade etmesede akıntıyı arkama alarak iskelenin yan tarafından atışlarımı yaptım. Babyjig le inanılmaz vuruşlar var ama balığı ne gördüm ne de alabildim açık olmam gerekirse. İstavrit olduğunu düşünüyorum ama suyun altında hep kurtuldular iğneden, sanırım akıntının etkisiyle.

Erkan bey,

4. spinle Yemli şamandıralı sistem

Bu stil hakkında nereden bilgi alabilirim.

Bende çok daha önce malzemesini aldığım ama denemediğim bir sistem,
Durgun akıntı olmayan fazla derinliği olmayan birkaç yer var oralarda denemeyi düşünüyorum
Tekne ile avda da kullanılabilir diye düşünüyorum

Gaza geldim
akşama balığa ineyim,

Şimdi alternatifler;

3. Yemli denemek ( kesin vuruş var istavrit mezgit yana çinekop garanti ama mühim olan güzel bir boy alabilmek )

LRF başı çekiyor 🙂

bence şöyle yap abim,
spinle şamandıralıyı at ona balık yakalanana kadar LRF ile takıl ,
ikisine birden balık binerse işte ozaman kötü 🙂

Gaza geldim
akşama balığa ineyim,

Şimdi alternatifler;

spin kamış 10 gr kurşun 30 cm 0,20 veyahut 0,22 yüzde yüz fc misina beden 2 li Sasame Long Shaft F-848 Uzun Pala iğne takım Afw Surflon Micro Ultra Çelik Tel 5m BRIGHT 11LBS çelik telle yapılıp şakşak yem takıma iliştirilip sürekli at cek ıle kısmetını ara abi 😉

spin kamış 10 gr kurşun 30 cm 0,20 veyahut 0,22 yüzde yüz fc misina beden 2 li Sasame Long Shaft F-848 Uzun Pala iğne takım Afw Surflon Micro Ultra Çelik Tel 5m BRIGHT 11LBS çelik telle yapılıp şakşak yem takıma iliştirilip sürekli at cek ıle kısmetını ara abi 😉

Her zamanki gibi 👍 👍👍
Gelemedin o gün boğaza geleydin iyiydi
Bolca takım kaptırdık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çıkan iki çinekop

Her zamanki gibi 👍 👍👍
Gelemedin o gün boğaza geleydin iyiydi
Bolca takım kaptırdık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Çıkan iki çinekop

abı o saatde orda olmam malesef ımkansız benım ılk vasıtam 06:14 meraya varmam 08:00 sımdıkı zaman dılımınde erken safak atıyor sabah suyunu kacırmıs oluyoruz kasım ayı anca bana uyuyor o zaman safak 08:30 atıyor

Dün akşam beylerbeyi tarafında LRF yapmaya çalıştım. Akıntı biraz müsade etmesede akıntıyı arkama alarak iskelenin yan tarafından atışlarımı yaptım. Babyjig le inanılmaz vuruşlar var ama balığı ne gördüm ne de alabildim açık olmam gerekirse. İstavrit olduğunu düşünüyorum ama suyun altında hep kurtuldular iğneden, sanırım akıntının etkisiyle.
Baby jig;
kaç gram, markası rengi nedir acaba ?

Son düzenleme:
Baby jig;
kaç gram, markası rengi acaba ?
Kendo baby Jig limon rengi 5 gr..
06253396_water.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back