Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Maşallah çok iyi skor. Aynı tip bir sahte var bende de çok güzel çalışıyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyarli ve hassas davranisiniz icin tebrikler hocam.
Aksiyonunuz daim olsun :)

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tebrikler , salmanız da örnek bir davranış , irileri denk gelir umarım bir daha kine.
Teşekkür ederim. Daha güzel avlar sizinle olsun.

Ufak bir not ekleme gereği hissettim çünkü soranlar oldu. Çok hoşlanmasamda mera belli olmasın diye fotoğrafı buzlama gereği hissettim. Çünkü balık çok küçük ve istanbulda balık yapan her yerde ağ atılma sıkıntısını yaşıyorken tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Peşinde olan herkese bereketli avlar.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bir çok duyarlı arkadaşın balıkları saldığını görüyor seviniyoruz. Bu salınan balıkların tümü yaşıyor mu acaba ?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ustaların bu konuda izlenimi elbet daha gerçekçi olacaktır. Benim kendi izlenimim balık kancayı yutup çıkarırken ağız içi zarar görüyorsa ve kanca alt karın bölgesini patlattıysa ölüyor. İşin güzelliği limit altı balıkların yüzde 90'ı üçlü kancayı komple yutamıyor ve tek kancadan yakalanıyor. Hatta o yüzden sudan çıkar çıkmaz kendi kurtuluyor kancadan. Diğer kancalar karnınıda patlatmadıysa gönül rahatlığıyla salınabilir. Balığa fazla zarar vermemek içinde pense kesinlikle şart.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir çok duyarlı arkadaşın balıkları saldığını görüyor seviniyoruz. Bu salınan balıkların tümü yaşıyor mu acaba ?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer ölümcül yaralanma gerçekleşmemiş ise yani iğneler balığın solungaç, göz kısmını parçalamamış ise Yaşar. İnsandan örnek verecek olursak tırnağımızı keserken acı duymayız. Balığın ağız yapısınıda tırnak olarak düşünebilirsiniz

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün yaklaşık 3 hafta aradan sonra sabah merada birkaç denemede bulundum. Tekneler çok sağlam balık alırken balık rapala kaşığa hala iştahla bakmıyor. Teknelerden fırsat buldukça yaptığım atışlarda iki paşayı kandırdım. Bu arada balıklar 30 cm civarında geldi ancak teknelerin aldıkları balıklar oldukça kabaydı

Ekli dosyalar

cosmic-c

Aktif Üye
Adı
Cosmic
Bugün yaklaşık 3 hafta aradan sonra sabah merada birkaç denemede bulundum. Tekneler çok sağlam balık alırken balık rapala kaşığa hala iştahla bakmıyor. Teknelerden fırsat buldukça yaptığım atışlarda iki paşayı kandırdım. Bu arada balıklar 30 cm civarında geldi ancak teknelerin aldıkları balıklar oldukça kabaydı
Maşallah daha irileri rastgelsin.Avrupa mı Anadolu mu?

B

budun

Misafir
Tebrik ederim. tekneler ne ile alıyor acaba? Uzun olta , çapari v.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...