Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayramca

Üye
Adı
Bayram SABAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam balıklar çıldırmış gibiydi. Saat 19:00 ile 22:45 arasında Anadolu yakasında gerçekleştirdiğim avda bir çok vuruş ve kaçan balık olmasına rağmen 9 tane balık kıyılatmayı başarabildim. Balıklar tahminen 12~18 cm arası gözüküyordu. Tüm balıklar suya geri iade edildi. Eve balık götüremesekte benim için uzun süredir yaşamadığım keyifli bir av oldu :)
.
Av yöntemi: Spin
Yer: Anadolu Yakası Boğaz
Sahte: Kendo Seabass 125f (20 numara)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşallah çok iyi skor. Aynı tip bir sahte var bende de çok güzel çalışıyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam balıklar çıldırmış gibiydi. Saat 19:00 ile 22:45 arasında Anadolu yakasında gerçekleştirdiğim avda bir çok vuruş ve kaçan balık olmasına rağmen 9 tane balık kıyılatmayı başarabildim. Balıklar tahminen 12~18 cm arası gözüküyordu. Tüm balıklar suya geri iade edildi. Eve balık götüremesekte benim için uzun süredir yaşamadığım keyifli bir av oldu :)
.

Duyarli ve hassas davranisiniz icin tebrikler hocam.
Aksiyonunuz daim olsun :)

SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
.

tebrikler , salmanız da örnek bir davranış , irileri denk gelir umarım bir daha kine.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bim Mağazalarında " Termal Mest " adı altında satılan çorap dalışta baya işe yarıyormuş arkadaşlar fiyatı 22 TL çok cazip. Malzemesi neoprene çok benziyor ama değil galiba , su geçirmez Zıpkınla dalan arkadaşların yorumları olumlu . Sadece dalış değil Çok soğuklarda tulumla spin yapanlarda tulumun içine giyilebilir normal çorabın üstüne giyilebilir sıcak tutar.

termal mest.jpg
termal mest2.jpg

T

TektusKOR

Misafir
Bim Mağazalarında " Termal Mest " adı altında satılan çorap dalışta baya işe yarıyormuş arkadaşlar fiyatı 22 TL çok cazip. Malzemesi neoprene çok benziyor ama değil galiba , su geçirmez Zıpkınla dalan arkadaşların yorumları olumlu . Sadece dalış değil Çok soğuklarda tulumla spin yapanlarda tulumun içine giyilebilir normal çorabın üstüne giyilebilir sıcak tutar.

Ekli dosyayı görüntüle 100955 Ekli dosyayı görüntüle 100956
Aslında neoplan denen malzemeden. Kendim kullanıyorum. Hava soğukken her türlü giyilir. Ayakları terlettiği bir gerçek ama çıkartmadıkça soğuğu hissettirmiyor ve av sonuna kadar ayak üşümesi olmuyor. Markalara göre değişik fiyatlarda bulmak mümkün. Bir de su geçirmez hava alan kumaşlardan yapılan çorap şeklinde olanlar var. Bildiğimiz çorap formunda.terleme olayı yok gibi ve su geçirmiyor. Ama onlar çok daha pahalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...