Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bu dediğim sadece balik icin degil yazin piknik yerleri içinde geçerli " İNSAN "olan pislettigi yeri toparlayip bir sonra ki gelen için pırıl pırıl bırakır. Maalesef her balik avim sonrasın da bulunduğum yerin avcılık yapilan son noktasına kadar sağlı sollu dolaşıp atilan capari misina ve yemli takımları toplayip çöpe atıyorum. LÜTFEN DUYARLI OLALIM insanlar harici korumasız hayvanlar var ayaklarina atmış olduğunuz av malzemeleri dolanıyor ayakları kopuyor, zaten gerektiği gibi doyurup bakmadigimiz açlıktan ne bulsa yiyecek pozisyonunda ki kedi köpek için ise yemli bıraktığınız iğneler ölümcül sonuçlar yaratmaktadır. Birazcık İNSAN OLMAYI DENEYİN !!!!!!
Aynısını bende yapıyorum ancak takımları toplayıp eve getirip iğnelerini kontrol edip bir çok takım yapıyorum.2 yıldır sadece numara çeşitliliği açısından aldığım 6 kutu iğne var.Ekstra 2 kutu mustad aldım daha kapağını açmaya şansım olmadı.Büyük no lu iğneleri ise bileyleyip ince demir testere ile tırtıklar oluşturup eskisinden daha kullanışlı hale getiriyorum.
Yani demek istediğim arkadaşımızın yaptığı bu güzel davranışı çevreci olmasanız bile yapmanızda fayda var.Ayrıca korozyon tutan iğneler için(Büyük no lu olanlar) zımparalayıp üzerine korozyon önleyici makinelerimizde kullandığımız spreylerden sıkarsak uzun avlar kullanmaya devam edebiliriz.
Herkese rastgele.

Kendo limon 21gr spin, tek çinekop bir sürü yaprak salındı. Saat 00:00 civarı deniz akıntısız dalgasız rastgele.

Dosyalar

• 7F039AE1-3EC8-4C6A-9E22-0816FFF07650.jpeg
    7F039AE1-3EC8-4C6A-9E22-0816FFF07650.jpeg
    32.2 KB · Okunma: 437
Bu dediğim sadece balik icin degil yazin piknik yerleri içinde geçerli " İNSAN "olan pislettigi yeri toparlayip bir sonra ki gelen için pırıl pırıl bırakır. Maalesef her balik avim sonrasın da bulunduğum yerin avcılık yapilan son noktasına kadar sağlı sollu dolaşıp atilan capari misina ve yemli takımları toplayip çöpe atıyorum. LÜTFEN DUYARLI OLALIM insanlar harici korumasız hayvanlar var ayaklarina atmış olduğunuz av malzemeleri dolanıyor ayakları kopuyor, zaten gerektiği gibi doyurup bakmadigimiz açlıktan ne bulsa yiyecek pozisyonunda ki kedi köpek için ise yemli bıraktığınız iğneler ölümcül sonuçlar yaratmaktadır. Birazcık İNSAN OLMAYI DENEYİN !!!!!!
OLAMIYACAKLAR!!!!!!
onlar atmaya bıkmadılar ben toplamaya bıkmadım -toplamaya devam!👍
vavQ1m.jpg

9YP9Jo.jpg

SIRF ÇEVRE İÇİN-TABİAT İÇİN-SOKAK HAYVANLARI İÇİN.🙂
İçlerinden iyi iğneleler ayıklandıktan sonra çöp konteyneri'ne atarken 3-4 tane poset içine sıkıca bağlayıp,
sokak hayvanlarının giremeyeceği konteynerine atılıyor.

Kerem bu sabah kurşun arkası kaşığa atladı karakoyde eski tellerin içinden atıyorduk koprüye yakın tarafta bizde şok olduk. Sana bi soralım dedik bu ne balığı biz tanıyamadık ne cins olduğunu ...

101059 dosyayı görüntüle

usta bu gerçek mi ?

(link)
buradaki balığa benziyor

(link)

bu balık mış

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back