Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Balık yok diyorsunuz ama raporlar öyle demiyor, bir kısmı yalan haber olsa da balığın geldiği doğru? Dün akşam boğazda şehirhatları iskelesinde görevli arkadaşım gece 56 parça almış.
ne güzel meradır orası, kimsecikler olmaz. it kopuk yok, takan yok, karışan yok. kıskandım.

Dün Emirgan'daydım. Öğlen 2 den 6 ya kadar 10 tane istavrit ancak çıktı. Onlarla akşam yemliye kaldım. Benden başka 2 3 kişi kaldı. 1 tane sarıkanat aldım. Hava buz, su adeta nehir gibiydi, 200 gr kurşun dibe değmiyordu bile. Termosla götürdüğüm çayımı içip kafa dengi bir elemanla sohbet muhabbet etmek güzeldi.

Balık tutarken habire birileri geliyor, abi nerde balıklar, canlı yayında izledik full çekiyorlardı diyolar. Yav diyorum malzemecilerin yalanı, aha herkesin kovası ortada, bomboş... Kaç kişi geldi bu şekilde sayamadım. Malzeme satacam diye milleti balık dolu diyerek kandırıyorlar.
img_1575639087969.jpg

Aynı saatlerde hatta biraz daha erken bende sütişin oradaydım.Daha ilk atışta 5li çektim millet balık yok derken.sonra aaaa oooo sesleri 2.atışta 3 lü 3.atışta 2 li balık tam çekerken kaydı gitti.sonrada uzunca süre tık yok.Hemen yedek oltaya sıyırtma bağladım en azından eşimin balık özlemini doyuracak kadar balık aldım.Üstteki takoz çinekop diye satılanların 3 katı büyüklüğünde ve asılmasıda güzeldi.Ama sabahtan akşama bu kadar.
Bu arada bu kadar balıkla gördüğüm kadarı ile meranın balık rekoru bendeydi.Tabi Fc takımlar mustad iğneler le olabildi.Ancak akıntı güçlü olduğundan iğneler balığın ağzını yırtmakta.
Hava soğuk,expresslab dan aldığım kahve güzel,canlandırıcı bir av oldu.
Balık bahane sohbet şahane .Keyif yapalım diyen arkadaşlarımız olursa özelden mesaj atabilirler.
Oltası suda olana güzel avlar dilerim.
Herkese rastgele

Balık yok diyorsunuz ama raporlar öyle demiyor, bir kısmı yalan haber olsa da balığın geldiği doğru? Dün akşam boğazda şehirhatları iskelesinde görevli arkadaşım gece 56 parça almış.
56 parça en az çinekop aldıysa O zaman 50-100 tane de limitaltı salmış olmalı .. çok iyi performans gerçekten ..

Arayan bulur balığı

Sorunda burda zaten balığı ayağına gelmesini isteyen çok 🙂 adam rapor bekliyor oysa gitse balığı yakalıcak yada yakalamıcak ama enazından sansını denemıs olucak sonra yıne gıdıcek yine sansını denıcek bu cark boyle donup durucak dolayısıyla kısı yada kısılere baglı kalınmıcak kısacası madem bu sevdaya gonul verıldı o vakıt sevdanızın pesınden kosun kısı yada kısılere baglı kalmayın.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back