denizbilimci
Üye
Balık yok diyorsunuz ama raporlar öyle demiyor, bir kısmı yalan haber olsa da balığın geldiği doğru? Dün akşam boğazda şehirhatları iskelesinde görevli arkadaşım gece 56 parça almış.
ne güzel meradır orası, kimsecikler olmaz. it kopuk yok, takan yok, karışan yok. kıskandım.Balık yok diyorsunuz ama raporlar öyle demiyor, bir kısmı yalan haber olsa da balığın geldiği doğru? Dün akşam boğazda şehirhatları iskelesinde görevli arkadaşım gece 56 parça almış.
Dün Emirgan'daydım. Öğlen 2 den 6 ya kadar 10 tane istavrit ancak çıktı. Onlarla akşam yemliye kaldım. Benden başka 2 3 kişi kaldı. 1 tane sarıkanat aldım. Hava buz, su adeta nehir gibiydi, 200 gr kurşun dibe değmiyordu bile. Termosla götürdüğüm çayımı içip kafa dengi bir elemanla sohbet muhabbet etmek güzeldi.
Balık tutarken habire birileri geliyor, abi nerde balıklar, canlı yayında izledik full çekiyorlardı diyolar. Yav diyorum malzemecilerin yalanı, aha herkesin kovası ortada, bomboş... Kaç kişi geldi bu şekilde sayamadım. Malzeme satacam diye milleti balık dolu diyerek kandırıyorlar.
56 parça en az çinekop aldıysa O zaman 50-100 tane de limitaltı salmış olmalı .. çok iyi performans gerçekten ..Balık yok diyorsunuz ama raporlar öyle demiyor, bir kısmı yalan haber olsa da balığın geldiği doğru? Dün akşam boğazda şehirhatları iskelesinde görevli arkadaşım gece 56 parça almış.
Arayan bulur balığı
Avlarımız daha da bereketli olsun inşâllah...Bugun 2 cinekop alabildim 2 , 3 tanede yaprak saldim
101550 dosyayı görüntüle 101551 dosyayı görüntüle