Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yok mu boğazdan durum bildirecek kimse bu sene iyice şiştik bi balık keyfimiz vardı onun da içine ettiler
Bugun sabah 7:00-13:00 arasi Emirgan’daydim. 15-40 atarli spin kamisimla tum jig, sahte denedim. Vurus sifir. Sonra zargana topu arti ipekle 2 zargana aldim. Cinekop’a atanlara yem diye verdim. Yalnis 4-5 tane cinekop alindi farkli ustalar tarafindan. 200gr kursun arkasi kasik ile

Bugun sabah 7:00-13:00 arasi Emirgan’daydim. 15-40 atarli spin kamisimla tum jig, sahte denedim. Vurus sifir. Sonra zargana topu arti ipekle 2 zargana aldim. Cinekop’a atanlara yem diye verdim. Yalnis 4-5 tane cinekop alindi farkli ustalar tarafindan. 200gr kursun arkasi kasik ile
Bu arada Bogaz’da spin ile avlanmak cok zor. Saniyesinde metrelerce sola ya da saga kayiyor

bu sene çinekop için hiç deneme yapmadım yapmak ta istemedim. lakin tekneyle giden arkadaşların kovalarında gördüğüm çinekoplar çok ince. inşallah balık daha tam anlamıyla başlamamıştır diyecem ama hiç umudum yok. balığa gidesim bile gelmiyor artık. bari iri istavrit başlasa da akşamları keyif yapsak.

Bu arada Bogaz’da spin ile avlanmak cok zor. Saniyesinde metrelerce sola ya da saga kayiyor
Kireçburnu ile Çayırbaşı arası,
Üsküdar Kız Kulesi ile Harem arası
çok akıntılı olmayabilir

Beykoz koyu da akıntılı olmayabilir ama olta atılacak yerler var mı.. Hiç denemedim.

Herkese Merhaba

Aramızda boğazda vib ( vibrasyon ) yem deneyen var mı?

İşe yarar mı diye merak ediyorum.

Teşekkürler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back