tamamen burada üretiliyor cinden sadece ığne ve iğne halkaları getıriliyorMevcut ürün tamamen burda mı yapılıyor bilmem ama tahminimce Çin’den boyasız gelip burda boyanıyordur.Çinden çok ucuza getirenler de burda çok yüksek rakam istiyor.
Arkadaşlar kendi yazım için tekzip yayınlıyorum,Reis bu legend denen ürün yaz başı gibi Instagram sayfalarında çıktı ilk.
6.5 cm olanı 7 TL tanıtım fiyatıydı o vakit zulaya aldım biraz.
Akabinde önce mutlu balıkçılık ve başka bilinen birkaç firma satışına başladı fiyat bu seviyeye geldi. Yerli üretim olduğu kesin çünkü halkalar pas yapıyor 🙂
Çin'den onca rapala aldım hiç paslanma yaşamadım vaktiyle 🙂
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben arada zıyaret edıyorum, ürünler tamamen burada imal ediliyor, sadece ığne ve iğne halkaları yurt dısından alıyorlar.
(link)Nerede bu firma sadece internetten mi satışı var
İmalat yeri İstanbul rami satışı yok mağazalardan ve internet sitesinden alabilirsiniz Üsküdar sasdeniz istoç Tsunami ,ve dimağ Balıkçılık bu arada spin sahteleride üretim vardırNerede bu firma sadece internetten mi satışı var
Maşallah Suat bey. Av ne zama nın acabaFullfish 6,5cm ve 9cm olnalar kurşun arkası boğaz da güzel çalışıyor , çinekop sarikanat resimlerinide balık başlayınca ekleyeceğiz inşallah 🙂🙂
102322 dosyayı görüntüle 102323 dosyayı görüntüle 102324 dosyayı görüntüle