Maşallha suat abiFullfish 6,5cm ve 9cm olnalar kurşun arkası boğaz da güzel çalışıyor , çinekop sarikanat resimlerinide balık başlayınca ekleyeceğiz inşallah 🙂🙂
102322 dosyayı görüntüle 102323 dosyayı görüntüle 102324 dosyayı görüntüle
Maşallah Suat bey. Av ne zama nın acaba
Resimler yaklaşık 1 öncesinin Çubuklu 🙂
O zaman da paylaşmıştı zaten. Bir kere balık yaptı o zaman tutulanlarAbi niye heyecan yaptirdin 🙂)
O zaman da paylaşmıştı zaten. Bir kere balık yaptı o zaman tutulanlar
Çubuklu Dr.Sitesi önü skor sıfır. Saat 11:00 gibi öyle birşey bindi ki vega kamış u yapıp biomaster 8000pg makineyi durdurdu yaklaşık 30-40 mt çektikten sonra kurtuldu öyle bir basıyordu ki kamışı bacak arama alıp cekmek zorunda kaldım 🙁🙁🙁
Gemiye takmışsın abi.. nasıl asıldıysan rotadan çıkıp aşiyanda karaya vurdu..Çubuklu Dr.Sitesi önü skor sıfır. Saat 11:00 gibi öyle birşey bindi ki vega kamış u yapıp biomaster 8000pg makineyi durdurdu yaklaşık 30-40 mt çektikten sonra kurtuldu öyle bir basıyordu ki kamışı bacak arama alıp cekmek zorunda kaldım 🙁🙁🙁
Geçmiş olsunÇubuklu Dr.Sitesi önü skor sıfır. Saat 11:00 gibi öyle birşey bindi ki vega kamış u yapıp biomaster 8000pg makineyi durdurdu yaklaşık 30-40 mt çektikten sonra kurtuldu öyle bir basıyordu ki kamışı bacak arama alıp cekmek zorunda kaldım 🙁🙁🙁