Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İzmit-Ereğli balıkçı barınağında şu anda 5 küçük gırgır, 7 büyük gırgır, 150 civarında sandal bulunuyor.
KAYNAK:(link)
benim dediğim bu değil fakat o vatandaşın anlattıklarını doğruluyor.gırgır ve sandal sayıları aynı sadece o arkadaş küçük gırgırları belirtmemişti.benim bildiğim kadarı ile de av yasağı olduğu zamanlarda da küçük sandallar ağ atabiliyor.yanlışım varsa düzeltin lütfen.çünkü bunu kumkapıda çalışan müşterim söylemişti.balık hali ve Kumkapı balıkçılarının çoğu benim müşterim.
Doğrudur. Ben rumeli kavağında çok karşılaştım av yasağında ağ atan sandallarla.

20141006_105743.jpg

Geçtiğimiz Pazartesi çektiğim bir fotoğraf.Balıkçı tekneleri boğazın girişini esir almış durumda..Resim 3.köprünün ayağının anadolu yakası tarafı.Balığın geçişine boğaza girşine izin verilmiyo heryere ağ atıyorlar. bu resimde görülenler sadece Gırgırların 4te 1'i..

Avrupa yakası... , sabahleyin yemli denedim olmadı, çapari attım olmadı, 3-4 saatte bir iş çıkmadı.

Bugun yemli ile deneme basarisiz... rapala deneme basarisiz.... nerde bu baliklar...

Dün Avrupa yakasında sahilde seyyar olarak takım satan arkadaş sabaha kadar 25 adet lüfer aldığını söyledi. Ama bu gün sıfıra sıfırdı.

BEYLER SAHTE ÖNEREBİLİRMİSİNİZ BOĞAZ KARADENİZ İÇİN LÜFER PALAMUT HERŞEY İÇİN

Az once uskudar kuleli ve vanikoydeydim, pek tadi yok uskudarda caparide birkac kucuk balik gordum, diger meralarda gelen giden gormedim millet 3 lu dip oltasina ekmek takmis kefal tutuyor, vanikoyde sahte denedim 1 saat kadar tadi yok ayrildim

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back