tnrclk5353
Üye
Kandilliye giden var mi orda genelde oluyor balik . Ama genelde bu sene balik az sanirim
(link)
bu kampanya için çok uğraştım bu sitede facebook taİmzaladım sizde destek olunuz .Aslında bunu medratör arkadaşlar site başına bir yere alamazlarmı ? Daha etkili olur ! İyi günler.
Elinize sağlık Allah sizden razı olsun .🙂bu kampanya için çok uğraştım bu sitede facebook ta
Elinize sağlık Allah sizden razı olsun .🙂bu kampanya için çok uğraştım bu sitede facebook ta
Açılıyor an itibariyle .Onur arkadaşım .🙂İmzaladım sizde destek olunuz .Aslında bunu medratör arkadaşlar site başına bir yere alamazlarmı ? Daha etkili olur ! İyi günler.
Cümlemizden inşallah konuyu facebookta bol bol yayınlamak gerekiyor ben kullanmıyorum balıkla ilgili sayfalarda çok etkili oluyorElinize sağlık Allah sizden razı olsun .🙂
(link)
Cümlemizden inşallah konuyu facebookta bol bol yayınlamak gerekiyor ben kullanmıyorum balıkla ilgili sayfalarda çok etkili oluyor
kampanyayı imzalayanlara kampanyada olumlu olumsuz birşeyler oluyorsa mail geliyorBu kampanyanın sonucu ve daha sonrasında nasıl takip edebiliriz bunu koyan arkadaş bilgi verebilirmi ?