Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tebrikler dostum almişsin tavaliği rast gelsin.bende bugün surf için deniz kenarina indim ama dişli namina bişey yoktu akşam suyu bi istavrit bastirdi 30-35 dk çaliştim 1-1.5 kilo aldim sonrada evin yolunu tuttum.
Teşekkürler dostum sanada afiyet olsun.

ben geçenki LRF avımda kıyıya 30 metre kala ne olduğunu anlamadım ya trol çekiyorlardı ya da midyecilerdi belki o gece orada olan arkadaşlarda görmüştür. şikayet edecektim ama gecenin 5 i ilgilenirler miydi acaba?

ben geçenki LRF avımda kıyıya 30 metre kala ne olduğunu anlamadım ya trol çekiyorlardı ya da midyecilerdi belki o gece orada olan arkadaşlarda görmüştür. şikayet edecektim ama gecenin 5 i ilgilenirler miydi acaba?
tabiki Hayır,
o saatte yetkili bulacaksın ve birde gelecek haa 🙂)

tabiki Hayır,
o saatte yetkili bulacaksın ve birde gelecek haa 🙂)
2 kere sahil güvenlik aradım bu zamana kadar ikisi de olumsuz çıktı gelmesine geldiler de herhangi bir işlem yapmadılar. geri arayıp yasal limitlerde dediler. o gece de arayayım mı aramayayım mı kararsız kaldım.

Dün gece yemli nasibi.2 tanesi çok iri istavrit.Buradan bütün balıkçı gemilerine lanet olsun diyorum.Hepsini Allah kahretsin.balığı mahvettikleri yetmiyor.bide fahiş fiyatlara satıyolar.50 tl sarı kanat kilosumu olur arkadaş.35 tl çinekopum kilosu

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    44.7 KB · Okunma: 1,057
Facebookdaki bazi gruplarda cosmus ortalik.
Girgircilar bu sefer cidden suyunu cikarmislar videolar ve fotolara bakilacak olursak.
Uskudarda bakiyorum is yerinden de bizim oltaci tayfada capari atiyor bos bos.
Vallahi insani balikdan sogutur bunlar ne diyimki.
Sikayet ile olacak is degil bu.Toplanip hep birlikte yuruyusse yuruyus veya toplu halde nereye gidilecekse gidilmelidir kanaatindeyim.
Mail ile telefon ile gecistirilen seyler boylelikle daha fazla dikkat cekecektir kanisindayim.

Turkiyenin konum olarak en onemli denizi,dunyanin en onemli bogazinda sivil tekne balikciligina zaten zamaninda izin veren zihniyetin suurundan suphe ederim ben.
Bunun oluru ve tahammulu yok arkadas.Tamamiyle sacmalik.
Yok yasal derinlik yok bilmem ne...

Dün gece yemli nasibi.2 tanesi çok iri istavrit.Buradan bütün balıkçı gemilerine lanet olsun diyorum.Hepsini Allah kahretsin.balığı mahvettikleri yetmiyor.bide fahiş fiyatlara satıyolar.50 tl sarı kanat kilosumu olur arkadaş.35 tl çinekopum kilosu
Kartalda bugun baktim 40 TL ye cinekopu sari kanat diye yutturuyolar baligin da ahi gitmis vahi kalmis gozleri bembeyaz olmus baligi yakalayan girgirdan saticisina kadar hicbiri insanliktan nasibini almamis (isini duzgun yapani namusunla calisani ayri tutuyorum)

Facebookdaki bazi gruplarda cosmus ortalik.
Girgircilar bu sefer cidden suyunu cikarmislar videolar ve fotolara bakilacak olursak.
Uskudarda bakiyorum is yerinden de bizim oltaci tayfada capari atiyor bos bos.
Vallahi insani balikdan sogutur bunlar ne diyimki.
Sikayet ile olacak is degil bu.Toplanip hep birlikte yuruyusse yuruyus veya toplu halde nereye gidilecekse gidilmelidir kanaatindeyim.
Mail ile telefon ile gecistirilen seyler boylelikle daha fazla dikkat cekecektir kanisindayim.

Turkiyenin konum olarak en onemli denizi,dunyanin en onemli bogazinda sivil tekne balikciligina zaten zamaninda izin veren zihniyetin suurundan suphe ederim ben.
Bunun oluru ve tahammulu yok arkadas.Tamamiyle sacmalik.
Yok yasal derinlik yok bilmem ne...
adamların gözü dönmüş. ben sana bir olay anlatayım bende başkasından duydum adamları şikayet ediyorlar biraz sonra bir eleman elinde bıçakla gelip kim şikayet etti lan bizi diye ahkam kesiyor. televizyonda toplantı yaptılar adamlar ağlıyor biz eve ekmek götürmek istiyoruz diyorlar. tamam bugün katliam yaptın evine ekmek götürdün peki yarın ne götüreceksin? sonra balık yok balık yok diye seneye ağlıyorsun. iyicene cılgı çıktı sen gece 3 le 5 arası caminin oraya in bak nasıl trol çekiyorlar..

@enginson biliyorum engin hocam o trolcularin bir cogu yukardan assagiya iniyorlar.Ben park civarindan assagiya dogru indiklerini cok gordum.Hatta ayni adamlari kiz kulesi civarinda gorurdum yarim saat icinde.
Adama sorsan mekanik balikcilikda bilmemneyde trolun girgirin bir zarari yok der.
Abi bilincsizlik baska birsey degil bu.
Tuzu kuru olmasiyla alakasi yok.Dedigin gibi hadi bugun balik aldin sonra ?
Seneyede tekneyi satar eve balik goturursun ne diyim.
Yok abi yukarida yazdigim gibi en ust mevkilere toplu sekilde muracatlarla hallolursa olur bu.Biz burdan istedigimiz kadar mail atalim oy kullanalim.
Malum tas atmak istemezdim fakat memlekettede oylarla birseylerin degismedigini goruyoruz.
Neyse oyle iste ustad.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back