Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çok Geçmış olsun Uğur Allah açil şifalar versın herseyın bası sağlık .

çok geçmiş olsun uğur abi.

Hepinizden Allah razı olsun, Allah şifasız dert vermesin. Ameliyattan çıktı, durumu iyi çok şükür.

Hasta olursak iyi doktora denk gelmek için dua edelim bu ülkede. Cuma gecesi eve gönderdiler işte apandist değil diye. Allah korusun patlasa ölümle sonuçlanabilir bu illet.
Arkadaşlar ben de 15 sene önce apandist geçirdiğim için belirtileri burada söyliyeyim, eğer bu belirtiler varsa tam teşekküllü devlet hastanesine gidin. Sağ tarafınızda, kasığa yakın yerde sürekli geçmeyen ve sanci şeklinde bir ağrı varsa, Buscopan tarzı ağrı kesiciler dahi işe yaramiyorsa, bulantı kusma varsa apandist olma ihtimali çok yüksek.

Çok sağolun, Allah razı olsun.
Dün özel hastanenin koyamadığı teşhisi bugün ağrıları devam edince goturdugumuz devlet hastanesi koydu. Tanı apandist. Yıllar önce benim de geçirdiğim bir ameliyat olduğu için söylediği semptomlar aynı benimkilere benzeyince dedim bu apandist yürü gidelim hastaneye. Dün ilkin Avcılar devlet hastanesine gittik, tahlil yaptılar sadece. Doktor dedi ultrason yok, ya dışarda çektirip gelin ya da başka devlet hastanesine gidin. Dedim koskoca hastanede nasıl ultrason yok. yok işte. Hadi MR, Tomografi yok dese anlayacağım, ultrason nasıl olmaz. Çıktım gittim özele ultrason için, oranın hali daha beter. Iki saat yok su iç gel yok bilmem ne diyip yarım saat boyunca çektiği ultrason sonucu apandist değil dedi. Acil doktoru sonuca bakıp, idrar yollarında iltihap olabilir ama apandist değil dedi gönderdi.
Bugün ağrıları tekrarlayinca bu sefer Bakırköy Devlet e geldik. Teşhis apandist. Şaka gibiler
Sağlığınız da artık şansa kalmış yani, iyi bir doktora denk gelmek için dua edin arkadaşlar.
Çok çok geçmiş olsun abi

Buna benzer bi olay da benim başıma geldi İstanbul'da ne devlette ne de özel hastanede anlayamadılar abandisit olduğumu 3 gün sonra tatil için gittiğim aydın da artık dayanamayacak kadar rahatsızlanınca Söke devlet hastanesine ( patlamış bir apandisitle) baygın bi şekilde Ambulansla yetiştirildim. Allah korudu ölümden döndüm. Abi senin de dediğin gibi Doktora giderken işini bileniyi doktorla karşılaşmak içim dua ederek girmek lağzım. Allah şifa versin annenize de selam ve dua ile...

Çok çok geçmiş olsun abi

Buna benzer bi olay da benim başıma geldi İstanbul'da ne devlette ne de özel hastanede anlayamadılar abandisit olduğumu 3 gün sonra tatil için gittiğim aydın da artık dayanamayacak kadar rahatsızlanınca Söke devlet hastanesine ( patlamış bir apandisitle) baygın bi şekilde Ambulansla yetiştirildim. Allah korudu ölümden döndüm. Abi senin de dediğin gibi Doktora giderken işini bileniyi doktorla karşılaşmak içim dua ederek girmek lağzım. Allah şifa versin annenize de selam ve dua ile...
Herkese çok teşekkürler, Allah cumlemizden razı olsun.

Çok sağolun, Allah razı olsun.
Dün özel hastanenin koyamadığı teşhisi bugün ağrıları devam edince goturdugumuz devlet hastanesi koydu. Tanı apandist. Yıllar önce benim de geçirdiğim bir ameliyat olduğu için söylediği semptomlar aynı benimkilere benzeyince dedim bu apandist yürü gidelim hastaneye. Dün ilkin Avcılar devlet hastanesine gittik, tahlil yaptılar sadece. Doktor dedi ultrason yok, ya dışarda çektirip gelin ya da başka devlet hastanesine gidin. Dedim koskoca hastanede nasıl ultrason yok. yok işte. Hadi MR, Tomografi yok dese anlayacağım, ultrason nasıl olmaz. Çıktım gittim özele ultrason için, oranın hali daha beter. Iki saat yok su iç gel yok bilmem ne diyip yarım saat boyunca çektiği ultrason sonucu apandist değil dedi. Acil doktoru sonuca bakıp, idrar yollarında iltihap olabilir ama apandist değil dedi gönderdi.
Bugün ağrıları tekrarlayinca bu sefer Bakırköy Devlet e geldik. Teşhis apandist. Şaka gibiler
Sağlığınız da artık şansa kalmış yani, iyi bir doktora denk gelmek için dua edin arkadaşlar.
Uğur kardeşim çok geçmiş olsun.büyük Allahım acil şifalar versin inşallah.

Uğur çok geçmiş olsun dostum acil şifalar diliyorum.sağlik ne yazikki ülkemizde içler acisi işimiz bunlara kalmiş.

Bende bugün ilk dislilerimi aldım sonunda 🙂 Bir kaç sahteyi feda ettim ama olsun,su çok akintiliydi, 200 gr kurşun dibe oturmuyordu,aksam suyuna aldim 5 parca,tavaliklari cikardik.

uploadfromtaptalk1453663546956.jpg
uploadfromtaptalk1453663555005.jpg

Bugün biraz deniz havasi almak için sahile indim olta takimlarimi yanima almadim gezme amaçli çiktim balik seyrekti ama yapiyordu sabah daha iyi yapmiş boylar gayet iyiydi hobidaşlarimla kaynaştim şakalaştim balik tutmuş gibiydim döndüğümde.herkese rast gelsin.birde marti operasyonu yaptik neyseki zarar görmeden tekrar uçup gitti.

Dosyalar

• IMG_20160124_171444.jpg
    IMG_20160124_171444.jpg
    65.8 KB · Okunma: 881
  • IMG_20160124_162748.jpg
    IMG_20160124_162748.jpg
    45.9 KB · Okunma: 872
  • IMG_20160124_151920.jpg
    IMG_20160124_151920.jpg
    48.4 KB · Okunma: 860
  • IMG_20160124_150056.jpg
    IMG_20160124_150056.jpg