Nesi fena ya on numara kandilli 🙂 alican spheros 6000 pg yi bakican keyfine gerisini spherosa bırak gereken ne ise yapar 😉
Lenovo S90-A cihazımdan gönderildi
Nesi fena ya on numara kandilli 🙂 alican spheros 6000 pg yi bakican keyfine gerisini spherosa bırak gereken ne ise yapar 😉
Lenovo S90-A cihazımdan gönderildi
Malesef hocam balıktan eser yok sular çok hareketli havada cok bozuk rüzgar artı yer yer yağmur avı bir hayli zorlaştırdı inanın kamış dahi acmadim arkadaşım açtı bir kaç atış yaptı sonrasında toparlanıp farklı meralara bakalım dedik gittiğimiz meralarda durum daha kotu idi bir iki tur atıp evin yolunu tuttuk .Balıklar gelmeye başladı galiba 🙂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rastgele dostum , yem olarak neye itibar etti bu guzel mırmır . Teke , kurt veya midye mi ?Dün gece 4 saat yağmur altında bekledikten sonra tam eve dönmeyi düşündüğümüz sırada oltamizi şenlendirdi.
Herkese daha iyileri denk gelsin.
Rastgele dostum , yem olarak neye itibar etti bu guzel mırmır . Teke , kurt veya midye mi ?
m2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersin ne zaman çıkacaksan haber ver beraber çıkalım paslandıkVural başkan rastgele ama pek ümit verici değil hava, inşallah yapar balık 😉 @shimano Ayrıca diğer arkadaşlara da rastgele... @exxper @sessizdenizci
Ahh Sami abi fırsat bulamıyorum ki hafta da 6 gün isteyim, birtek pazar tatilim onda da evin bazı işleri var kosturmaktan vakit bulamıyorum boğaza gitmeye 🙁 gidebilirsem yazarım sana amaersin ne zaman çıkacaksan haber ver beraber çıkalım paslandık