Herkese merhaba,
Bugün birçok arkadaşımızında bahsettiği gibi balık yoktu. Uzun aralıklarla gelen kraçalar ve sardalyaları saymazsak.
Bugün balığın olmamasından ziyade başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. Sabah 6 da bir misafirim ile tarabyaya geçtik. Otel sonrası araç için park yeri ararken birde ne görelim bazı kendini uyanık zanneden çok afadersiniz dingiller kovalar ile bazı bölgeleri kapatmışlar. Kovayı kaldırıp arabayı park ederken hemen yanımıza bir vallaha ağzımdan çok kötü şeyler çıkacak. Oluşum diyelim en iyisi 🙂 geldi. Ve kovaların bulunduğu 2 araçlık yer için kahvaltı almaya gittiler gelecekler dedi. diğer kova için burası dedim burasıda benimmiş farzet dedi oluşum :X yanımda misafirim olduğu için oluşum ile çok uzatmadım biraz daha ilerledik ne göreyim bir kova ve oluşum daha arkadaşı gelecekmiş. Şimdi bu durumda yapacak birçok şey var. Herkesin aklımdan geçmiştir kesin......
Polisi arayıp şikayet edecekken misafirim ciddi rahatsız olduğu için vazgeçtim. Ve hususi olarak bu oluşumları ve gelecek olan arkadaşlarını bekledim. Ve bu kişiler 11:00 da intikal edip kendileri için tahsis edilmiş yerlerine araçlarını koydular.
Bi uğraş sabah 4 te yola çıkan bizim gibi insanlar araçlarını park edecek yer bulamazken bu şark kurnazları akılları sıra uyanıklık yapıp insanları aptal yerine koyuyorlar.
Şimdi avcıyız şöyleyiz böyleyiz diyoruz ama maalesef bu oluşumlar nedeniyle güne 2_0 geride başlıyoruz.
Ben kendi adıma bir daha böyle birşey ile karşılaşırsam gereken ne ise yapacağım. Siz değerli forum arkadaşlarımında bu tarz bencil ahmak aptal ve gaspçı insanlara karşı duyarlı olmasını rica ediyorum. Bu tarz oluşumlarla aynı ortamda bulunmak bile gerçekten ciddi sinir bozucu..........