Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Wily'nin ignelerini ben begenmiyorum degistiriyorum peki sizler?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar igneler degismismi ???
A.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazım 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazım 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deyişmiş Vural abi biz aldık küçülmüş biraz iğneler

Şimdi willy ile yan yana koydum,kalıp aynı ama 80 lik kendonun iğneler biraz ufak willy ye göre,büyük balık gelirse çok düşürür gibi

Ben rapalaların hepsine (kurşun arkası) yıldıray kaşığındaki sarı iğnelerden takıyorum. Sanırım markası channel idi.. Muazzam bana göre.

9 cm'liklerin iğnelerine bakmadım. İlgilendiğimiz sahteler hep 8 cm'likti. Biraz küçük gibi ama sanki öncekilere göre daha iyi duruyor. Wily'nin 9 cm'liği ile karşılaştırdım, ona göre çok çok küçük değil ama biraz ince.. Bence 8 cm'likler için gayet iyi olmuş..

Ben rapalaların hepsine (kurşun arkası) yıldıray kaşığındaki sarı iğnelerden takıyorum. Sanırım markası channel idi.. Muazzam bana göre.
Ben de dün Yıldıray'dan aldım kaşığa taktığı iğnelerden ama sarı olandan değil,bronz renkli olanlardan,gayet güzel ve keskin görünüyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back