Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
A.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazımSelamlar igneler degismismi ???
Deyişmiş Vural abi biz aldık küçülmüş biraz iğnelerA.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazım
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben geçen hafta yeni serilerden alırken sormuştum, bana da iğneler değişik gelmişti. Owner iğne kullanıyoruz artık dediler..Selamlar igneler degismismi ???
Ben de dün Yıldıray'dan aldım kaşığa taktığı iğnelerden ama sarı olandan değil,bronz renkli olanlardan,gayet güzel ve keskin görünüyorBen rapalaların hepsine (kurşun arkası) yıldıray kaşığındaki sarı iğnelerden takıyorum. Sanırım markası channel idi.. Muazzam bana göre.
Kursun arkası sahteyle aldımacaba yemlı mantarlı takımlamı aldınız sahteylemı