Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Wily'nin ignelerini ben begenmiyorum degistiriyorum peki sizler?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Selamlar igneler degismismi ???
A.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazım :)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
A.s üstad yakından ben rapalalari görmedim Ahmet abi facede paylaşmıştı bende alıntı yaptım tahminim değişmemiştir diye düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye güvendiğim bildiğim iğneleri tercih ediyorum her rapalada bu durum böyle oluyor bu arada bana Bulls eye xt lazım :)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deyişmiş Vural abi biz aldık küçülmüş biraz iğneler

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Şimdi willy ile yan yana koydum,kalıp aynı ama 80 lik kendonun iğneler biraz ufak willy ye göre,büyük balık gelirse çok düşürür gibi

onrayt

Aktif Üye
Ben rapalaların hepsine (kurşun arkası) yıldıray kaşığındaki sarı iğnelerden takıyorum. Sanırım markası channel idi.. Muazzam bana göre.

Adı
Vaner
9 cm'liklerin iğnelerine bakmadım. İlgilendiğimiz sahteler hep 8 cm'likti. Biraz küçük gibi ama sanki öncekilere göre daha iyi duruyor. Wily'nin 9 cm'liği ile karşılaştırdım, ona göre çok çok küçük değil ama biraz ince.. Bence 8 cm'likler için gayet iyi olmuş..

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Ben rapalaların hepsine (kurşun arkası) yıldıray kaşığındaki sarı iğnelerden takıyorum. Sanırım markası channel idi.. Muazzam bana göre.
Ben de dün Yıldıray'dan aldım kaşığa taktığı iğnelerden ama sarı olandan değil,bronz renkli olanlardan,gayet güzel ve keskin görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...