Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
golcukte 3 ay once mırmırla karisik çupra tutan gormustum ama boyle kiloluk degildi hicbiri simdi silede ciktigini duyunca bende sasirdim acikcasi icim gitti baliklari gorunce bende av yapmak isterdim..sulunez borukurdu kacamarmara vs.golcukten temin edebilirsiniz ama biraz ters kaliyo tabi avbayileri bu aylarda getiriyorlarmi bilmiyorum

Kumburgazda 3 kez farklı zamanlarda yakaladığım olmuştu çok şaşırmıştık ama sevindim popülasyon artıyor diye hepsi tekrar suya bırakıldı 🙂

Dosyalar

• IMG-20160524-WA0001.jpeg
    IMG-20160524-WA0001.jpeg
    53 KB · Okunma: 772
Kumburgazda 3 kez farklı zamanlarda yakaladığım olmuştu çok şaşırmıştık ama sevindim popülasyon artıyor diye hepsi tekrar suya bırakıldı 🙂
maltepe dragos iskelede 2015 yaz ayında aynı boylarda karagöz tutmuştu yanımda çapariyle birisi..

Geçtiğimiz senelerde galata köprüsünde yakalandığını duymuştum. ordan da çıkmayan balık yok kalamar bile yakalamışlardı çarpmacılar.

Fotoğraf karadenizden..Avı ben yapmadım hatta inanmadımda ancak doğru...Karadenizde ağla alınmış balıklar..Balıkçı abilerimizde yabancı değil..lüferci dayı zaten işi çözmüşsün ne diyiiim...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back