Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Dosyalar

• 20170218_151451.jpg
    20170218_151451.jpg
    91.1 KB · Okunma: 798
Herkese Merhaba
Tanışalım kısmına konuyu açtım anca kısaca buradada belirtiyim ;

- İstanbulda avlanmaya yeni başladım. Tekirdağlıyım.

Pazar günü Tarabya Oteli önünde ve çevresinde çapari attım ancak balık yoktu.( Kıraçaları saymıyorum geri yollandı ).
Çevremdeki balıkçı arkadaşlarada baktığımda balık oranı çok çok az ve malesef %80'i kıraça avlarıydı.

Bilginize.

- Ayrıca dediğim gibi İstanbul'da yeni başladım ve benim tercihim genelde '' yemli '' av. Mırmır,izmarit vs. İstanbulda böyle bir nokta var mı acaba ?
Fazla kalabalık olmayan az balık çıksada olur. Beşiktaşta oturuyorum aracım yok yakın yer bilgisi verme imkanı olursa sevinirim.

İyi günler.

Herkese Merhaba
Tanışalım kısmına konuyu açtım anca kısaca buradada belirtiyim ;

- İstanbulda avlanmaya yeni başladım. Tekirdağlıyım.

Pazar günü Tarabya Oteli önünde ve çevresinde çapari attım ancak balık yoktu.( Kıraçaları saymıyorum geri yollandı ).
Çevremdeki balıkçı arkadaşlarada baktığımda balık oranı çok çok az ve malesef %80'i kıraça avlarıydı.

Bilginize.

- Ayrıca dediğim gibi İstanbul'da yeni başladım ve benim tercihim genelde '' yemli '' av. Mırmır,izmarit vs. İstanbulda böyle bir nokta var mı acaba ?
Fazla kalabalık olmayan az balık çıksada olur. Beşiktaşta oturuyorum aracım yok yakın yer bilgisi verme imkanı olursa sevinirim.

İyi günler.

Ben en son izmariti eminönüdeki kadıköy vapur iskelesinin yanında kurşunu dibe kadar indirip kurt ile tutmuştum
Hiç mırmır tutmadım için bir yorum yapamayacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2017 FLIEGEN İlk Görüntüleri yenı fligen makınalar X PROTECT teknolojısı ıle karsımıza cıkıyor dıger flıgenlerde bu ozellık yok hatta hıc bır shımano surf makınada bu ozellık yok 🙂 pekı nedır X PROTECT kısaca ozetlıyelım X PROTECT rotarın daha rahat donmesıne ayrıca su gecırmeyen ve daha dayanıklı kasaya sahıp oldugunu soyluyorlarlar ayrıca dıslıler arasında surtunme dırencının mınumum sevıyeye tasıyan bır ozellık ımış kolun daha rahat puruzsuz bır sarım oldugundan bahsetmısler japonlar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
2017 FLIEGEN İlk Görüntüleri

Reis at yere düşür bir şey olursa getir sıfırını vereceğim diyor,
Akabinde ise 250 /300 gr kurşunlu avlarınızda akıntı ne boyutta olursa olsun zorlanmazsınız diyor.
Vee en sonunda ise ,bu kadar masraf yapıp tek makine alacağınıza, gidin 6/7 tane makine alın diyor 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back