Suat YILDIZ
Daimi Üye
Supermiş 🙂
Reis at yere düşür bir şey olursa getir sıfırını vereceğim diyor,
Akabinde ise 250 /300 gr kurşunlu avlarınızda akıntı ne boyutta olursa olsun zorlanmazsınız diyor.
Vee en sonunda ise ,bu kadar masraf yapıp tek makine alacağınıza, gidin 6/7 tane makine alın diyor 😀

Herkese Merhaba
Tanışalım kısmına konuyu açtım anca kısaca buradada belirtiyim ;
- İstanbulda avlanmaya yeni başladım. Tekirdağlıyım.
Pazar günü Tarabya Oteli önünde ve çevresinde çapari attım ancak balık yoktu.( Kıraçaları saymıyorum geri yollandı ).
Çevremdeki balıkçı arkadaşlarada baktığımda balık oranı çok çok az ve malesef %80'i kıraça avlarıydı.
Bilginize.
- Ayrıca dediğim gibi İstanbul'da yeni başladım ve benim tercihim genelde '' yemli '' av. Mırmır,izmarit vs. İstanbulda böyle bir nokta var mı acaba ?
Fazla kalabalık olmayan az balık çıksada olur. Beşiktaşta oturuyorum aracım yok yakın yer bilgisi verme imkanı olursa sevinirim.
İyi günler.
İki yazılı hani ve bir karagöz var diğerleride lapin gibi geldi, keşke kürek bölümü eskisi gibi adada olsa da bizde adadan eskisi gibi balık tutabilsek 😉![]()
galatasaray kürek kulubu olarak kamptayız pazar gunu yani dün cocukları marmarise gezmeye götürmüşken bende balığa çıkıyım dedim içmeler taş iskelenin yanında burunda yem olarak tavuk kullanarak bunları yakalayabıldım neler oldugu hakkında hiç fikrim yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki yazılı hani ve bir karagöz var diğerleride lapin gibi geldi, keşke kürek bölümü eskisi gibi adada olsa da bizde adadan eskisi gibi balık tutabilsek 😉
Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Bunlar genelde Ege denizinin balıkları. İzmirde özellikle Foça ve karaburun civarında çok bulunur.Karagöz , ısparoz , lahos ve gelincik balıklarıdır.Biz buralarda Karagöz ve ısparoz hariç diğerlerinin hiçbirini alıkoymadan direk denize iade ederiz.![]()
galatasaray kürek kulubu olarak kamptayız pazar gunu yani dün cocukları marmarise gezmeye götürmüşken bende balığa çıkıyım dedim içmeler taş iskelenin yanında burunda yem olarak tavuk kullanarak bunları yakalayabıldım neler oldugu hakkında hiç fikrim yok
Anlaşıldı senin kulağını ilk çeken ben olayım musadenle😉bende nette baktımda bulamadım balıkların ismini birde orda sadece sırtı gorunen bır balık var ınce uzun abi bir diş var komple agızda sıralı sivri diş korku filmi gbi