Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
415f48374c1ab300bd82fc2cba089a8a.jpg

galatasaray kürek kulubu olarak kamptayız pazar gunu yani dün cocukları marmarise gezmeye götürmüşken bende balığa çıkıyım dedim içmeler taş iskelenin yanında burunda yem olarak tavuk kullanarak bunları yakalayabıldım neler oldugu hakkında hiç fikrim yok


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sırtı dönük olan mığrı olabilir ama baya dişli diyorsunuz. Lokum balığı büyük ihtimal tipi biraz trakonyayıda andırır . Kertenkele balığıda derler. Eğer lokumsa tadı gayet lezzetlidir. Karagöz ufakmış . Avlandığınız bölge yüzde 90 bol yosunlu bir yer ege ve akdeniz yosun balıklarının hepsi gelmiş 🙂 İçlerinde bence en yenebilecek olanlar hanoslar bu en sağda olan 3 tane var toplam kovada , birde eğer lokumsa o sırtı dönük olan . Hanosların derisini çıkarın yağda mükemmel olur . Nedense insanlar çok yemiyor ama emin olun barbun gibi tadı var . Karagöz ve isparoz çok küçük olmuş bir dahakine salarsınız ama avlandığınız bölgede çokta başka balık çıkmaz gibi geldi tavuğa.
 
selam, kovadakiler hani balıgı, ufak karagöz ve digerleri hanos balıgıdır. ege bölgesinde bu balıklar oldukça fazladır bir ipin ucuna midye parcası takarak cok kolay yakalayabilirsiniz agresif saldırgan balıklardır. tatlarını bilmem ama yiyen dostlar cok iç acıcı değil demişlerdi. en güzeli karagözün büyümesini beklemek 🙂)
 
Sarayburnunda idim sabahtan beri sonuç yine bir hüsran 😀 bir adet dahi isravrit tutamadim. Hic kimse de tutamadi. Yakında cildiracagim 😀 10 tanr istavrit tutma niyeti ile gittigim avlardan elim bos dönüyorum. Asiyan tarafi yapıyormuş diyorlar ama buyuk ihtimalle kracedir.
 
Sarayburnunda idim sabahtan beri sonuç yine bir hüsran 😀 bir adet dahi isravrit tutamadim. Hic kimse de tutamadi. Yakında cildiracagim 😀 10 tanr istavrit tutma niyeti ile gittigim avlardan elim bos dönüyorum. Asiyan tarafi yapıyormuş diyorlar ama buyuk ihtimalle kracedir.
Ben dun Üskudar sahile indim ama rapala yaptim baligin olmadigini bilsemde en azindan cinden gelen sahteleri yuzdurdum sahil havasi aldim,
Uskudarda uzak atisa istavrit geliyor tek tuk ama sıklıkta kraça var tavsiyem derin ve kanali yakin cubuklu gibi yerlere gitmenizdir tek tek olsada orjinal istavrit alabilirsiniz,
Rastgelsin
 
Caddebostan için 3 günlük hava tahmini
IMG_20170221_150903_823.jpg


Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
 
Boru kurduyla, tekeyle neden olmasın

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
 
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back