Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzcan

Üye
Adı
Yavuz can kinik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yokmu sahile inen bugün hava güzel merak ediyorum duruma göre yarın bende inecegim

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
selam, kovadakiler hani balıgı, ufak karagöz ve digerleri hanos balıgıdır. ege bölgesinde bu balıklar oldukça fazladır bir ipin ucuna midye parcası takarak cok kolay yakalayabilirsiniz agresif saldırgan balıklardır. tatlarını bilmem ama yiyen dostlar cok iç acıcı değil demişlerdi. en güzeli karagözün büyümesini beklemek :))

Adı
mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sarayburnunda idim sabahtan beri sonuç yine bir hüsran :D bir adet dahi isravrit tutamadim. Hic kimse de tutamadi. Yakında cildiracagim :D 10 tanr istavrit tutma niyeti ile gittigim avlardan elim bos dönüyorum. Asiyan tarafi yapıyormuş diyorlar ama buyuk ihtimalle kracedir.

B

BS Okuru

Misafir
Sarayburnunda idim sabahtan beri sonuç yine bir hüsran :D bir adet dahi isravrit tutamadim. Hic kimse de tutamadi. Yakında cildiracagim :D 10 tanr istavrit tutma niyeti ile gittigim avlardan elim bos dönüyorum. Asiyan tarafi yapıyormuş diyorlar ama buyuk ihtimalle kracedir.
Ben dun Üskudar sahile indim ama rapala yaptim baligin olmadigini bilsemde en azindan cinden gelen sahteleri yuzdurdum sahil havasi aldim,
Uskudarda uzak atisa istavrit geliyor tek tuk ama sıklıkta kraça var tavsiyem derin ve kanali yakin cubuklu gibi yerlere gitmenizdir tek tek olsada orjinal istavrit alabilirsiniz,
Rastgelsin

B

BS Okuru

Misafir
Caddebostan için 3 günlük hava tahmini
IMG_20170221_150903_823.jpg

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Boru kurduyla, tekeyle neden olmasın

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

caner123

Yeni Üye
Adı
caner
Herkesin bildigi gibi marmara kirli bir deniz oldugu icin konumu iyi belirlemek gerektigini dusunuyorum.bu aralar balik avinda bereketli ve favori ayni zamanda temiz bir kopru ya da sahil ariyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...