Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kavusmamiza çok az kaldı 🙂

759ec98bfb68199eeaeddfe392a197c9.jpg
894926a3512e59414ebdcd2193db093c.jpg
a190d326ab985f211153a531af94bc5d.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim sandıktan bu makinenin sıfırı çıktı🙂
Ne zaman aldım? Hatırlamıyorum 😉

Vay arkadaş ne azimdir bu, hayırlı olsun diyelim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi hayırlı olsun sonunda buldun 🙂
ıyı dıleklerın ıcın tsk eren sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah Sonunda bulduk cok sukur yanlız ufak puruz var makına sag kol uyumlu bana sol kol pım lazım onu acılen bulmam lazım 🙂

Vay arkadaş makinaya doymadın al al nereye kadar.

ABı benım bu makına cok kullanmak ıstedıgım makına dıger makınaları satılıga cıkarıcam 🙂

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sandıktan bu makinenin sıfırı çıktı🙂
Ne zaman aldım? Hatırlamıyorum 😉

masallah Senın sandıkta'da yok yok abı makına şapkadan cıktı abı 😉 ben tavsan cıkıcak dıye beklerken benı sasırttı şapka 😉

Vay arkadaş ne azimdir bu, hayırlı olsun diyelim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ıyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım abı sagolasn ınsan bırkere sevınce baskasını gozu gormuyor 😉

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bugün 4ledim cinoyu öle bı lodos vardiki akar felaketti balığı çekerken essek cekiyom sandım kollarım koptu yine takıldı sandım bı baktım geliyor balıklar son çıkışa yakın bindiler cokda rapalada kaybettim nasıl bı meradir ama arkadaş sağolsun denizde rapala farketti kendo onu fırlattı kıyıya bana verdi 😀

ıyı dıleklerın ıcın tsk eren sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah Sonunda bulduk cok sukur yanlız ufak puruz var makına sag kol uyumlu bana sol kol pım lazım onu acılen bulmam lazım 🙂

masallah Senın sandıkta'da yok yok abı makına şapkadan cıktı abı 😉 ben tavsan cıkıcak dıye beklerken benı sasırttı şapka 😉

Abi sende bu azim olduktan sonra onuda bulursun olmadı sağ kola geçersin yani ben beklerim 😀

Ben de bugün saat 15:00-18:00 arası kalenderden 9 tane dişli aldım.
Kalenderde henüz kimsenin kovasında bir tek dişli bile yokken araçla geçen birisi emirganda milletin patır patır dişli çektiğini söyledi.
Zaten yaklaşık 1 saat sonra da biz çekmeye başladık. Bir yunus sürüsünün dişlileri önüne katıp gelmesiyle birlikte balıklar kısa sürede peşpeşe alındı.

Bu arada çubukludan 30-40 parça alınıyormuş diye duydum. Oradan av raporu paylaşan göremiyoruz bu sıralar.
Sanırım çubuklu ahalisi "şşş çaktırma" modunda. 😉

Dün akşam suyu, LRF ile alınmıştır.
Okuma V-System 6'6'' 2-10
Okuma Safina Pro sPa-25
Sahte: Storm So-run Lipless Minnow 90mm
Bloomberg Runner 90mm

m3noq4.jpg

9QONp8.jpg

Bir tanesi de çantaya girmeden parmağıma öpücük kondurdu. 15 saniye ayıramadım hayvanı çeneyi kitledi. Dün akşamdan beri ara ara kanıyor.
R0qDbn.jpg
Emrecan Tebrikler abicim.Nerelerden buldun çıkardın bu derya kuzularını bilmem ama eğer uzağa gittiysen gerek yok abicim. Mera 3 gündür her sabah güzel çalışıyor. Nazar değmesin böyle giderse buzluk dolacak (toplam 16 parça oldu).Özellikle yağmur sonrası hareketlendi ortalık. Balık boğaza çıkmadan bizim merayıda ziyarete gel abicim. Yok yakından alıyorum diyorsan ,aynen devam. Eline, emeğine sağlık.

Olacak oluyor arkadaşlar bende bütün güvenlik tedbirlerini aldım üstünü bezle kapattım hafifçe ayağımı üzerine koydum karga burnu ile iğneleri çıkardım ama yine çarpıldım .
Eldiven olaydı iyiydi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Remzi geçmiş olsun kardeşim.İç organları zehir ihtiva ettiği için kanının bulaştığı yerdede nisbeten etki yapar. Yine ucuz atlatmışsın .derhal amonyak uyguluyabilseydin sorun olmazdı. Son 25 yıldır takım çantasında taşırım. Hiç kullanmak zorunda kalmadım ama tedbiri elden bırakmamak lazım ..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back