fuat82
Yeni Üye
Bencede giriş yapacaktır bu havanın arkasından, takımlar hazır her daim fuat başkan 😀 Yağmuruda yiyince iyice semirir kuzular 🙄
Aynen öyle güzel boylara ulaşırlar.Kısmette varsa alırız yoksada havamızı alırız.😉
Bencede giriş yapacaktır bu havanın arkasından, takımlar hazır her daim fuat başkan 😀 Yağmuruda yiyince iyice semirir kuzular 🙄
Usta sende benim gibi bi sahin al 😀😀 babadan devamli istemek olmuyordu gittim aldim 😀Yine yeni bir sezon ve yine arabasiz ben
park yeri bulabiliyorsan ne ala 😉Usta sende benim gibi bi sahin al 😀😀 babadan devamli istemek olmuyordu gittim aldim 😀
Engin abi sende biliyorsundur, boğazda kıyıdan palamut avı gerçekten şansa kalmış bir av şekli... Balığın geçiş anında oltan sudaysa, balığın canı isterse ve kısmette varsa o seni buluyor, kısmette yoksa ne yapsan nafile palamut avı için, çaparide de rapalada da ne yaparsan yap gelmeyecekse gelmiyor namussuz 🙂 o yüzden çok kitlenmemek lazım palamut avında 😀
Beni tanıyan arkadaşlar bilir balık avında azimliyimdir, öyle kolay kolay pes etmem, çabuk yorulmam... Ama boğazda palamut avına ilk başladığımda nerdeyse boğazda av yapmaya tövbe ediyordum, o denli sinirimi bozmuştu sağolsun palamutgiller 😀 ilk başladığımda 8 hafta nın her hafta sonu c.tesi pazar boğazdaki meralarda dolaştım ( arabam flnda yok, bir ton malzeme sırtımda ) 1 tane bile palamut avlayamadım, hırs yaptım sadece palamuta odaklandım ama nafile... En son sinirden kamışı fln kıracaktım evin yolunu tuttuğumda 🤣🤣 Daha sonraki sezonlarda sadece fırsat bulduğumda, çok kasmadan boğazda rapala ile palamut için deneme yaptım, bu seferde her gittiğimde nasibime düşen kadarıyla palamut avladım 😀 😀 adamı deli eder 😆😢😆😢😆
Çare motorsiklet. Arabayla balığa gitmek tam zulüm.park yeri bulabiliyorsan ne ala 😉
Ensar abi al sana bi Nissan rahat çoluk çocuk mis gel yada sana benim arabayı vereyim tarla bayır gezYine yeni bir sezon ve yine arabasiz ben
Park yerini hic sikinti etmiyorum. Bulurum bi sokak arasi kuytu kose ben 😀park yeri bulabiliyorsan ne ala 😉