Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Engin abi sende biliyorsundur, boğazda kıyıdan palamut avı gerçekten şansa kalmış bir av şekli... Balığın geçiş anında oltan sudaysa, balığın canı isterse ve kısmette varsa o seni buluyor, kısmette yoksa ne yapsan nafile palamut avı için, çaparide de rapalada da ne yaparsan yap gelmeyecekse gelmiyor namussuz 🙂 o yüzden çok kitlenmemek lazım palamut avında 😀

Beni tanıyan arkadaşlar bilir balık avında azimliyimdir, öyle kolay kolay pes etmem, çabuk yorulmam... Ama boğazda palamut avına ilk başladığımda nerdeyse boğazda av yapmaya tövbe ediyordum, o denli sinirimi bozmuştu sağolsun palamutgiller 😀 ilk başladığımda 8 hafta nın her hafta sonu c.tesi pazar boğazdaki meralarda dolaştım ( arabam flnda yok, bir ton malzeme sırtımda ) 1 tane bile palamut avlayamadım, hırs yaptım sadece palamuta odaklandım ama nafile... En son sinirden kamışı fln kıracaktım evin yolunu tuttuğumda 🤣🤣 Daha sonraki sezonlarda sadece fırsat bulduğumda, çok kasmadan boğazda rapala ile palamut için deneme yaptım, bu seferde her gittiğimde nasibime düşen kadarıyla palamut avladım 😀 😀 adamı deli eder 😆😢😆😢😆

Hakikaten de öyle.
Merada palamutu en çok deneyen kişiyim, ama denk gelmedi mi gelmiyor namıssız. 🙂

FB_IMG_1503431718688.jpg

Lutfen çevremizi temiz tutalım burayı bu hale getiren buranın mudavimleri değildir gittimiz yerleri temiz tutalım temiz tutturalim mümkünse yanimizda birtane çöp poşeti götürelim mumkun değilse sahildeki süpürgeciler den rica edelim mutlaka verirler bir poşet onu kullanalim

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back