Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Balık tutmaya gidipte çekirdek yemek, hiç bizim işimize benzemiyor...

Zaten şu zamanda kim gece vakti gidip yemli atacak. Millet akşamdan afedersiniz yiyip, içip sıçmaya gidiyor. 10 gün önce İstinye tarafındaydım, elemanın birisi almış büyük bir müzik kutusu oturmuş yolun ortasına uzatmış ayakları denize doğru bir yandan bangır bangır müzik dinliyor, bir yandan çekirdek çitliyor. İşin garip olan tarafı ise hadi ben oradan geçiyordum çok rahatsız olmadım, peki orada etrafta banklarda oturup çay içip sohbet edenler, hiç kimsenin umurunda değildi.

Avcılar-menekse-yeşilköy-bakırköy hattında mangalcı suriyeliler, zeytinburnu-sarayburnu hattında afganlar.. Uyarmak isteyenler böyle buyursun. 😉 😉
Haberlerde de denk geleniniz olmuştur illa ki, polis ve zabıta baş edemiyor. Memlekette polis var, zabıta var. Boşuna mı maaş alıyorlar. Engellesinler.

Avcılar-menekse-yeşilköy-bakırköy hattında mangalcı suriyeliler, zeytinburnu-sarayburnu hattında afganlar.. Uyarmak isteyenler böyle buyursun. 😉 😉
Haberlerde de denk geleniniz olmuştur illa ki, polis ve zabıta baş edemiyor. Memlekette polis var, zabıta var. Boşuna mı maaş alıyorlar. Engellesinler.
Bilmiyorum ne is yapiyorsun bu konuya da girmek istemem ama malesef yeteri kadar polis yok verilen is karşısında ekipler sabitte beklerse karakollarda 2 3 polis birakilirsa yetisilemiyor kusura bakmayin distan gorundugu gibi degil yani he bi konuda haklisiniz bos calisan polislerde var he maas aliyoruz dogru ben bu maasi almak icin canimi ortaya cok koydum yani basimda cok arkadasimi sehit verdim tepkim cok olduysa affola

Günaydın herkese,
Sabahları 1. köprüden geçerken beylerbeyi camii önüne mutlaka göz atarım. son 2-3 haftadır seyrekti bugün baya kalabalık göründü gözüme. muhtemelen diğer meralarda da sayı artmıştır. peki palamut alan veya alındı haberini duyan varmı acaba 🙂

Av sezonu öncesi 8 bin vat kaygısı
Av yasağının kalkmasına sayılı günler kala, ışıkla avcılığın 45 gün serbest bırakılması uzmanları tedirgin etti. 8 bin vatlık ışıkla yapılacak balık avının canlı çeşitliliğine zarar vereceği ifade ediliyor

(link)

Hassasiyetinizi anlıyorum. Yukarıda arkadaşın çevrenizdekileri uyarın demesine istinaden söylediğim. Karşınızdaki insan gerçekten anlayışlıysa zaten siz söylemeden çöpünü temizliyor. Polisin ve zabıtanın yetkisi olduğu halde uyarıları dikkate alınmıyorsa herhangi bir yaptırım yetkisi olmayan vatandaş müdahale ettiğinde sonuçlar genellikle 3. Sayfa haberi oluyor.

Uygulayacak adam gibi adam lazım ama...
10518368bf5a9dd3bef6cc5b4c0a2fc0.jpg

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back