Emrecan Kaya
Daimi Üye
Ayakta kalmak için mecburen kurallara uyacaklar abi 🙂Türkiyede böyle bi uygulama olsa tekne kalmaz ki 🙂
Ayakta kalmak için mecburen kurallara uyacaklar abi 🙂Türkiyede böyle bi uygulama olsa tekne kalmaz ki 🙂
bunları yaptılar balıklara el koydular da ne oldu, ölen öldü kalan sağlar bizimdir düşüncesi.
bunlar avlanırken denetlemesini yapacaksın, cezasını öyle bir keseceksin ki adam atarken o ağı düşünecek.
balığa el koymakla falan değil, öyle yaptırımı olacak ki o ağ atan bir daha atarım diye düşünemeyecek bile.
Reis senden rapor gelmedikce boğaza inmeyecegim, senin raporlarını bekliyorum. Emin ol benden başka çok kişi ilker rapor paylaşsın diyor ve de teyakkuzda. 🙂Sizin de bildiğiniz üzere bu işlerde maalesef ki deli paralar dönüyor ve yine maalesef ki işleyen bir çark var benim şahsî düşüncem en alttan en üst mertebeye kadar herkes bir şekilde bu işten yolunu buluyor şahsen ben bu çarka kimsenin çomak sokabilecegini düşünmüyorum 🙁 bizim bu beyhude tavsiyelerimiz hep boşuna ne yazık ki yoksa biraz vicdanı olan biri bu bebek dediğimiz balıkları alı koymaz!..
Bizlere rastgelsin,
Bunlara değil...
Yanlız değilsin 🙂 bende ilkeri bekliyorum palamut sezonunu halen açmadım kayda değer pek balıkta çıkmıyor bu sene palamut anlaşılan pek verimli değil gözüküyor geçen sene bu aylarda yaprak çok çıkardı oda gözükmüyor yatak balığı iyicene kayboldu sanırım inşallah bu sene yüzümüz güler yoksa bu gidişle takımları satarız gibime geliyor 🙁Reis senden rapor gelmedikce boğaza inmeyecegim, senin raporlarını bekliyorum. Emin ol benden başka çok kişi ilker rapor paylaşsın diyor ve de teyakkuzda. 🙂
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek istediğim kurallara hiç kimsenin uymadığı. Böyle bir uygulama olduğunu var sayalım dayısı olmayan birinin teknesi batırılır veya zaten çalışmayan eski bir tekneyi anlaşmalı olarak batırıp denetim var ceza var ayağı yapılır. Daha sonra herkes yine bildiğini okur.Ayakta kalmak için mecburen kurallara uyacaklar abi 🙂
Bu konu bir kere daha açılmıştı. Lüfer vs. Kanlı balıklar için böyle bir uygulama varmış ama ben hiç görmedim ve denemedim.Birseyi merak ediyorum. Tutulan iri palamutun solungac ici damari kesilerek kani akitilirmis tutulduktan sonra, eger kalirsa tadi bozulur deniyor. Dogru mudur?