Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sağolun eksik olmayin ama bu sene çok fazla balığa çıkacağımı pek sanmıyorum Allah nasip ederse Kasım ayinda bebeğimiz dünyaya gelecek malum balığın en bol olduğu dönem olacak bakalim fırsat bulup kacabilirsem zaten elimden geldiğinde bilgi veririm 😉
Rastgelsin
Sağlıklı sıhhatli ananlı babalı büyüsün.Neşe kaynağınız olsun.

Sağolun eksik olmayin ama bu sene çok fazla balığa çıkacağımı pek sanmıyorum Allah nasip ederse Kasım ayinda bebeğimiz dünyaya gelecek malum balığın en bol olduğu dönem olacak bakalim fırsat bulup kacabilirsem zaten elimden geldiğinde bilgi veririm 😉
Rastgelsin
Allah analı babalı büyütsün usta bahtı açık olsun vatanına milletine bağlı olsun hasta fenerbahçeli olsun 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rastgelsin
Allah anali babali buyutsun bahti acik olsun insallah

Rastgelsin
Cenab-ı Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@İLKlüfERR hocam Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Sağlıklı sıhhatli elinize almayı nasib etsin..

Bu aralar sanki palamut raporları göremez oldum. Bugün 3 buçukdan akşama kadar çubuklu da tek başıma rapala, kaşık, çapari denedim, tık yoktu.. Ne oldu bu palamuta? Önümde çokca oynak oldu akşama doğru ama ıhh tık etmedi.

@İLKlüfERR hocam Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Sağlıklı sıhhatli elinize almayı nasib etsin..
Bu aralar sanki palamut raporları göremez oldum. Bugün 3 buçukdan akşama kadar çubuklu da tek başıma rapala, kaşık, çapari denedim, tık yoktu.. Ne oldu bu palamuta? Önümde çokca oynak oldu akşama doğru ama ıhh tık etmedi.
Önünde yem var kolay yemiyo çapari ve rapala

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back