Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Palamut yalan bu sene. Allah verede cinekop bol olsa. Palamutta tatmin etmiyor. En tatmin edici lezzetlisi keyiflisi cinekop

20 gündür zonguldakta palamuttan eser yok..
Geçen hafta palamut diye sattıkları küçücük yavruları 10 tl'den satıyorlardı.
Sadece baktım ve kendimden utandım.Bu yıl palamut yılı değil hamsi yılı olacak artık.

20 gündür zonguldakta palamuttan eser yok..
Geçen hafta palamut diye sattıkları küçücük yavruları 10 tl'den satıyorlardı.
Sadece baktım ve kendimden utandım.Bu yıl palamut yılı değil hamsi yılı olacak artık.

O birşey değil,
Dün yine baktım , Migros ta palamut diye nerdeyse vanozları palamut diye satıyorlar, onu bir parça mazur gördüm ama nerdeyse kurşun kalem boyunda kalem zarganaları satışa koymuşlar ya çok üzüldüm 🙁

palamut ortalama 3 senede bir bollaşıyor bu sezon pek beklentim yoktu ama bu kadar da değildi ayriyetten geçen tuttuğum palamuttan havyar çıkmıştı değişik şeyler oluyor

O birşey değil,
Dün yine baktım , Migros ta palamut diye nerdeyse vanozları palamut diye satıyorlar, onu bir parça mazur gördüm ama nerdeyse kurşun kalem boyunda kalem zarganaları satışa koymuşlar ya çok üzüldüm 🙁

Güzel ülkemin acınacak görüntüleri maalesef.
Tamam belki benim yaşım genç olabilir haddimi aşmak istemem ama ilerleyen zamanda böyle bilinçsizce av yapıldıkça gelecek nesiller artık balıkları hayat bilgisi dersinden öğrenirler...

Ustadlar dun cankurtaranda alinmis iriler dislide baslamis dediler doslarin yalancisiyim

Dosyalar

• FB_IMG_15048565376551572.jpg
    FB_IMG_15048565376551572.jpg
    53.8 KB · Okunma: 697
Dun 16-20 arası kalender taraflarında vakit geçirdim . Açıktan çok güzel istavrit aldım.( bu yazın aldığım en irileri olduğunu söyleyebilirim ) havanın tam karardığı anda takımları toplarken yakında balık oynak yaptı. bende daha palamuta atmam bu sene tadı tuzu yok derken emekli bi amca yakından çingeneyi çekti 🙂 ben yine takimi ac palamut a yarim saat çalış ama nafile 🙂
Dönüşte aynı yerde dayının biri yemliye atmıştı biraz da onun yanında takıldım. İki vuruşu gördüm yemin yarısını almıştı . Toplamda 4 vuruş aldığını 1 tane sarıkanatı sudan çıkardığını
Ama son kaçtığını söyledi. Hani palamut yokluğunda alternatif olabilir diye bunları aktarayım dedim. Rastgele

Merhaba arkadaslar japonya uretımı noeby surf kamıs ben kullanmadım gecenlerde facebook uzerınden gordum 4,28 olan kamısın fıyatı kargo vergı vs dahıl 170$ oldugunu soyledı arkadas burda bogazda 200 gr kursun ıle sabahtan aksama kadar atıs yapmıs ve her hangı bır sıkıntı yasamamıs kamıs hakkında en ufak bır bılgıye sahıp degılım sadece tıpı ve fıyatı bana cok uygun geldı ayrıca kamıs bılgılerı dogru ıse kamısın agırlıgı bır haylı hafıf bana pek dogru gelmede kamıs sahıbıne sordum ne kadar agırlıgı var dedım dogru agırlık dedı tarttınızmı dedım kamısı tartmadıklarını soyledı bence agırlık konusunda bır yanlıslık var gıbıme gelıyor fıkır sahıbı olmanız acısından fırmanın lınkını atıyorum (link)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back