Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İthamdan ya da kötü niyetli bir yaklaşımdan söz etmedim ki. Benim ifademdeki mecazlı söyleyişi anlamadığınızı söyledim açıkça.. Yani "....bir laf vardır anlattığın senin anlattığın kadar değil karşındakinin anladığı kadardır." lafını neden önce kendinize uygulamıyorsunuz? Tam da benim böyle düşünmem gerekirken, bu lafı siz ediyorsunuz.. Tabii konunun da uzamasını gerektirecek bir durum da yok aslında ama biraz özensiz ifadeler kullanıyorsunuz gibi.. Benim ifademden, "başkalarını da düşünmek lazım" diye bir sonuca ulaşmak için şu gece yarısı bayağı bir uğraşması gerekir kişinin.. Tabii ki onları da düşünürüz.. Ama bu başka bir konu.. Benim ifademdeki mecazlı söyleyişi anlayamamışsınız ya.. Neyse daha fazla söze gerek yok..
Doğrudur daha fazla uzatmayalım çünkü belli ki bir sonuca ulaşmayacak. Savunmanızı gerektirecek bir durum da yoktu, algılar farklı diyelim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bora bey demek istemis ki: Bizler balik sevdalilari olarak balik yakalamak icin havanın sogumasini istiyoruz ama o soguk hava balikseverler icin iyi iken evi barki olmayanlar icin maalesef kotu bir durum. Bu dusunceye katiliyorum.
Bir de belki yeri degil ama bilen arkadaşlardan capari arkasi kasik gorseli olan varsa paylasmasini rica ediyorum.

Bora bey demek istemis ki: Bizler balik sevdalilari olarak balik yakalamak icin havanın sogumasini istiyoruz ama o soguk hava balikseverler icin iyi iken evi barki olmayanlar icin maalesef kotu bir durum. Bu dusunceye katiliyorum.
.
🙂🙂 Ben bu düşünceyi reddediyorum sanki.🙂)🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back