sahteduman
Yeni Üye
Dediğiniz gibi bu başlık altındaki paylaşımların neden Nasıl kimler tarafından ne niyetle paylaşıldığı belli. Bundan rahatsızlık duyup duymama hakkının insanların kendilerinde saklı olduğunu kabul ediyorum. Buyurun tartışınız. Tartışılan konudan bağımsız olarak merak ettiğim bir husus var.Hocam yaklasımınız acıkcası cok sert olmus bu sozlerınızı esefle kınıyorum. burası bır aıle ortamı yerı gelıyor makınadan bahsedıyoruz yere gelıyor yenı aldıgımız urunun sevıncını dıger hobıdaslarımızla paylasıyoruz yerı gelıyor yakaladıgımız balıkların raporunu paylasıyoruz kısacası her konudan bahsedıyoruz. sız banane dersenız dıger ustadlarda banane acemılerden der ısın ıcınden cıkar. ben bu sozlerınızden sonra yenı uyelere bılgı paylasımında bulunmıcam artık bu sekılde bır uye konusması benı acıkcası cok rahatsız ettı.
''ben bu sozlerınızden sonra yenı uyelere bılgı paylasımında bulunmıcam artık bu sekılde bır uye konusması benı acıkcası cok rahatsız ettı.'' Kurduğunuz bu cümleden forum üyeleri arasında bir rütbe ve ona tabi bir kurallar sistematiği var olduğunu bu sebeple alt rütbeli(polemik sahibi) üst rütbeli(siz)ye bu şekilde konuştuğu için yeni üyelere(ben ve niceleri) paylaşımda öneride yardımda vs bulunmayacağınızı ifade ediyorsunuz. Şahsen forumdan kimseyle tanışıklığım olmasa da eşref abinin şiir paylaşımları sizin cafenin muhabbetleri Cemil abinin bir dönem forumdan ayrılma muhabbetinin benimde canımı sıkması gibi sebepler sizlere(üst rütbelilere) bir sempatim olduğunu söyleyebilirim. İlk üye olduğumda da ifade etmiştim forumda en çok takdir edip beğendiğim davranışın üstadların aynı tarz sorulara bıkmadan cevap vermesiydi. Bu insanlardan biri olarak gördüğüm sizin için, pire için yorganı yakmak deyimi geçerli midir? Uzattığım için tüm forumdaşlardan özür dilerim.