Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bazı arkadaşların söylemlerine katılıyorum. Burası ekipman danışma başlığı değil sanırım. Bu başlık balık avı raporlarının ve lokasyon ile alakalı son durumların paylaşıldığı bir ortam. Yaniliyorsam düzelttin lütfen. İlgili başlıklarda yorum arayın arkadaşlar. İkili muhabbetlerden çok sıkıldım . Yok hangi ip yok hangi makina. Abicim bu forumda bu konular için bir sürü başlık var. Orada paylaşın durumunuzu. Kirletmeyin şurayı boş boş muhabbetlerle lütfen.

Malesef bu düşünceye katılmıyorum, burası bir forum sayfası, size özel herkesin abi burda var balık tuttuk diye koşa koşa haber vereceği bir yer değil, bu sayfayi takip eden ana kitle bence başlığın halinden memnun. (Elbette çok abartip uzun sohbetleri buraya taşımamak lazım.) Ancak içilen çayda edilen sohbette, yapılan avin ve raporun bir parçası bence...

Hocam yaklasımınız acıkcası cok sert olmus bu sozlerınızı esefle kınıyorum. burası bır aıle ortamı yerı gelıyor makınadan bahsedıyoruz yere gelıyor yenı aldıgımız urunun sevıncını dıger hobıdaslarımızla paylasıyoruz yerı gelıyor yakaladıgımız balıkların raporunu paylasıyoruz kısacası her konudan bahsedıyoruz. sız banane dersenız dıger ustadlarda banane acemılerden der ısın ıcınden cıkar. ben bu sozlerınızden sonra yenı uyelere bılgı paylasımında bulunmıcam artık bu sekılde bır uye konusması benı acıkcası cok rahatsız ettı.
Vay Vural başkan kızmış🙂
Kime kızdın başkan, Sütçü @exxper mi kızdırdı seni🙂
Başkan tıp de, tıp diyeyim?
Benide kızdırıyorlar, 😉

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back