Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sabah saat 7.30 dan öğlen 13.30 a kadar Avrupa yakası üst taraflar, gelen sadece 2 yaprak o da suya iade, kurşun arkası Rapala, denenmeyen renk kalmadı sayılır, hemde hatırı sayılır defalarca, denenmeyen uzaklık ta kalmadı yakın orta uzak atış vs, yol üzeri Kalama vermek (indir bindir) de işin içine dahil. Sonra farklı sarım şekilleri, hızlı yavaş orta vs. Anlayacağınız balık şu anda yok, önümüzdeki maçlara bakacağız...

Takım bilgisi
Kamış : Vega potenza elite 100-270

Makina : super Aero fliegen SD

ip : daiwa tournament 0,12

Leader : 0,24 kendo

Rapala beden : 0,28 trabbuco xps match pro monofilament

Sahteler : kendo, willy, strike pro, yo-zuri

Herkese saygılar sevgiler..

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kusuruna bakmayın telefonun azizliğine uğradım . telefonum kendi kendine tuşlara basıyor menüleri açıp kapatıyor. Tekrar özür..
Yazdığın mesajın altında alıntı birde üç çizgi şeklinde birşey var işte o üç çizgiye tıklayıp mesajını düzenleye bilirsin.

Sabah saat 7.30 dan öğlen 13.30 a kadar Avrupa yakası üst taraflar, gelen sadece 2 yaprak o da suya iade, kurşun arkası Rapala, denenmeyen renk kalmadı sayılır, hemde hatırı sayılır defalarca, denenmeyen uzaklık ta kalmadı yakın orta uzak atış vs, yol üzeri Kalama vermek (indir bindir) de işin içine dahil. Sonra farklı sarım şekilleri, hızlı yavaş orta vs. Anlayacağınız balık şu anda yok, önümüzdeki maçlara bakacağız...

Dişli yoktur,
Yaprak çoktur,
Alan SAP'tır,
Kötek haktır...

Takım bilgisi
Kamış : Vega potenza elite 100-270

Makina : super Aero fliegen SD

ip : daiwa tournament 0,12

Leader : 0,24 kendo

Rapala beden : 0,28 trabbuco xps match pro monofilament

Sahteler : kendo, willy, strike pro, yo-zuri

Herkese saygılar sevgiler..

Bütün dert keşke eve boş gitmek olsaydı, eger herkes eve boş gitmeyi göze almasa ,yani balık ön planda olduğu zaman ,bizimde profesyonel gır gırlardan bir farkımız kalmaz sanırım .zaten bizim yaptığımız amator balıkçılık biz balık tutmayı hobi olarak yapan insanlarız tabi bu herkes için böyle değil demekki, balık küçük olduğu zaman denize olta atası gelmeyen balık

İlk parti baliklar aşağıya aktı kaşık daha verimli cumartesi günü @gsozata verdiği kaşıkla at çek yaptim yaprak 2 tane geldi hemen iade edildi boylar gayet iyi idi bir kaç tanesi belki 18-19 cm idi diğerleri 21-24 cm civarı idi kova goturmedigim için kaç tane tuttugumu tam bilmiyorum 15 tane civarıdır kaşık kopmasa idi güzel skor yapardım ama nazara geldi koptu yeni setimle ilk dişli avim çok keyifli geçti 🙂

Son düzenleme:
Bana mi dediniz anlayamadım?
Bana dediyseniz şayet burada mera paylaşmama konusunda çok mücadele ettim büyük problemler yaşadım bazı arkadaslardan sağolsunlar bir tek sövmedikleri kaldı ama sonrasında düşündüm en zor meralardan biri olduğumuz için paylaşmayı uygun gördüm kaldı ki belli tecrübeye sahip olmayan kişi ve kişiler Üsküdar da zaten avcılık yapamıyor,
Keşke ben bu uğraşı verirken sizleri de yanımızda görseydik 🙂
Ayrıca benim raporlarımın %99.9 unun Üsküdar'dan olduğunu bilmeyen yoktur,
Ayrıca günümüz şartlarında ve teknolojisinde artık boğazda nerede balık alınıyor bunu öğrenmek ne yazık ki çok kolay...
Rastgelsin
Mesala ben, bir hafta sonu gezerken radarın ordan geçtim, bırakın balık tutmayı, o insan kalabalığında orada hayatta olta atmam, şuan boğazda tarabra sarıyer tarafı hariç hemen hemen heryere gitmişimdir, ama üsküdar a gideceğimi hiç sanmam.

Dün boğazda tekne ile çıkan arkadaşlar güzel balık almışlar. cumartesi günü de üsküdarda gördüm bir kaç kova gördüm balık var fakat balıklar bana ince geldi. hala daha tam anlamıyla spin başlamış sayılmaz sanırım ama yine de hazırlık yapmak lazım 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back