muhsinayhan
Aktif Üye
Sabah Beylerbeyi'ne gittim. 3 haftadır sınava hazırlandığım için sahile gidemiyordum. Aslında hala sınavlarım bitmiş değil ama 1 günden bir şey olmaz deyip sahile indim. İstavritten ufak 6-8 cm lik yapraklar tutuluyordu. Adamlarda en ufak bir sıkılma olmak bir yana göğüslerini kabartıp yaprağa bak yaprağa diyorlardı. İş günü, nispeten soğuk havada bu tipler gelmez diyordum ama öyle olmadı. Moralim bozuldu. Daha ben kamışı kurana kadar 5-6 kere birbirlerine taktıklar. İlk atışta hep dandik sahte takarım ki kopup gidecekse dandik olan gitsin. İlk atışı yaptım topladım.Kamışı yaslayıp rapalayı değiştirdim. 2. atışı yapacakken biraz salayım dedim ipi. Salıyorum, Allah Allah inmiyor. Kamış ucunu kontrol ettim. Takılı değil. Makine kolu birden taş kesiliverdi. Ne ileri ne geri dönüyor. Kafayı çıkardım acaba ip kafaya mı dolandı diye, o da değil. 5-10 dakika ne oldup bittiğini anlamaya çalıştım. Baktım olacak gibi değil, bozulmuş. Toparlanıp eve gittim. Makinenin faturasını alıp Decathlon'a gittim. Makineyi incelediler. Bana 3 seçenek sundular. Tamir,bire bir değişim ya da fiyatı kadar hediye çeki. Müşteriyi koruyup kollayan bi politikaları var. Problemin tekrarlayabileceğini düşünüp hediye çeki aldım. Bi şekilde harcarım orda. Çok memnun kaldım Decathlon'dan, bunu sizin de bilmenizi istedim.
Bugün pek de keyifli geçmedi. Bi dahakine inş
Bugün pek de keyifli geçmedi. Bi dahakine inş