Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
12/15 arası çubukluda idim.İstavritten başka bişey yok arkadaşlar .Balık çok kıyıda idi.Akşam lüfer için en kıyıdaki serçe parmağı büyüklüğünde kraçelerden yemlik alayım dedim.3 Tanesini canlı canlı attım kovaya.Sonra moralim bozuldu utan be Zafer dedim millete sanal alemde kızmak kolay vicdanına tüküreyim dedim.Canlı 3 kraçeyi denize saldıktan sonra şaka gibi 1 kilo yemlikte olacak tavalıkta olacak balığı aldık denizden.Birşey diyeyimmi arkadaşlar inanılmaz keyifli idi

yükseltaktak

Aktif Üye
Adı
Yüksel Taktak
12/15 arası çubukluda idim.İstavritten başka bişey yok arkadaşlar .Balık çok kıyıda idi.Akşam lüfer için en kıyıdaki serçe parmağı büyüklüğünde kraçelerden yemlik alayım dedim.3 Tanesini canlı canlı attım kovaya.Sonra moralim bozuldu utan be Zafer dedim millete sanal alemde kızmak kolay vicdanına tüküreyim dedim.Canlı 3 kraçeyi denize saldıktan sonra şaka gibi 1 kilo yemlikte olacak tavalıkta olacak balığı aldık denizden.Birşey diyeyimmi arkadaşlar inanılmaz keyifli idi
Akşama lüfer raporunu bekliyoruz, rastgele, bol şans.

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
elemana cevap yazan benım boyle tıplerı gorunce dayanamıyorum sınırlerım tepemem cıkıyor :(
Size Cok hak versemde, 1 minubusculerle 2 limit alti balik tutanlarla kavga etmeyi biraktim, basima buyuk bela alicam yoksa..

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
walla ben ınceldıgı yerden kopsun dıyorum ona gore meraya hazırlıklı gıdıyorum .
Ustat ben keyfimin kactigi an, tasi taragi toplayip kalkiyorum. Sabit bi meram olmadigi icin.
Nereye gitsem , meranin abilerinden yaprak kraca tutanlar cok, saygisiz insanla konusarak biryere varamazsin, ya kalkip gidicen ya kavga edicen, ben 1 i seciyorum. Balik tutmaya gidip karakolda ifadeyle bitirmemek icin.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dogru soyluyorsun ercument abı tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır lakın bazen olmuyor abı bu tez ters tepıyor tam aksıne karsı taraf dıklenıyor :(
ozamanda!

Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...