ekremy1983
Aktif Üye
Sabah 06:30'da Üsküdar'a indim... geceden birisi vardı boy ayırmaksınzın kovalıyodu balıkları... uzak noktaya geçtim takımı hazırlarken sorun yapıp kullanılmaz hale gelmesi ile morel bozulsada... spin makinamın çantada olması ile surfkamışa 30 lukmakina takıp çapari ile birazdeneme yaptım.. o arada 1istavrit geldi.... 50/75/100/ grlardan sonra 125 gr ile denerken ben 2 istavrit geldi sanırken baktım 1 tane atarlı gelmiş gene 🙂 resim sonrası suya geri saldım... 1-2 denerken 12-15 tane motorlu sandal tründen olanlar geldi... 20-25mt kıyıya yakın atış mesafesinin içine ettiler... saatte ilerledi biraz istavrit için ince çapariye döndüm baktım sonuç yok kovadaki 2 balıktan 1 tanesi denize diğeri kediye verip döndüm geri 🙂
Bu balığı 2-3 hafta kimse avlamasa boylansa güzel olur aslında... 1 aylık zaman diliminde boylar her defasında kücülüyor gibi geldi bana... yada benim kısmetime...
Bu balığı 2-3 hafta kimse avlamasa boylansa güzel olur aslında... 1 aylık zaman diliminde boylar her defasında kücülüyor gibi geldi bana... yada benim kısmetime...