sabriyazici
Daimi Üye
Ne güzel söylüyorsun abim insallah hepinize nasip olur rast gelsinnnnHevesini Uskumruya sakla!😉
Gırgırlar kökünü kurutmadıysa tabi![]()
Ne güzel söylüyorsun abim insallah hepinize nasip olur rast gelsinnnnHevesini Uskumruya sakla!😉
Gırgırlar kökünü kurutmadıysa tabi![]()
Arada gecerken ugruyoruz oyle ya ıbrahım 😉 bu arada ıbrahım sıkı dıyete gırdın sanırım masallah resımde cok fiit cıkmıssın 😉
MaaşallahBu gün boğazın Avrupa yakası. Saat 14 / 17 arası. Yaklaşık 3 kg kadar.
Açık yeşil Çapari 30 beden 12 köstek beyaz iğne. 150 gr kurşun ile biraz aciktan ve dipten.
Maaşallah...1 ile basladik 4 ile sonlandirdik. Cok sukur nasibimizi aldik elimiz bos donmedik 🙂
200gr kursun dibi gormuyordu. 240gr ile alinmistir. Ki hos 240ta gormedi hic 😀 74279 dosyayı görüntüle 74280 dosyayı görüntüle
Maaşallah...Bunlar da ogleden sonra kuleliye gecmemin kismeti, bi arkadas yanlis anladi sanirim beni kracalarla ilgili, kovaya koydugumdan degil gelenler kraceydi demek istemistim. İstikametim corlu yardimlariniz ve onerileriniz icin tesekkur ederim. 🙂
Maaşallah...Bu gün boğazın Avrupa yakası. Saat 14 / 17 arası. Yaklaşık 3 kg kadar.
Açık yeşil Çapari 30 beden 12 köstek beyaz iğne. 150 gr kurşun ile biraz aciktan ve dipten.
Maaşallah...Av Stili: Gel beri
Takim : Fenerbahçe
Ekipman: Shimano
Daha guzellerini yakalamak sizlere nasip olur insallah cümleten rast gelsin.
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maaşallah...4 günlük yorucu Boğaziçi safarisi sonucunda aradığımız balıkları bulmanın mutluluğu içindeydik.
74289 dosyayı görüntüle 74290 dosyayı görüntüle 74291 dosyayı görüntüle 74292 dosyayı görüntüle
74293 dosyayı görüntüle