Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugünden kareler hava deli poyraz, boğaz çılgın bir nehir misali 250 gr kurşun dibi bulmuyor, kurşunu Romanya ya doğru atıp Kıbrıs yönünden çekiyoruz, balık mı o da yok tabiki...
c843bc4d7483dc5a0f6fcaf6fe4f29c7.jpg
618721ef734c53363e0f74846ed89daa.jpg
2c881fc9b6d138333a0df006a62c53bd.jpg

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotograflar cok güzel ozellikle 2 ve 3 cok begendim kazasiz belasiz rast gelsinnn

Fotograflar cok güzel ozellikle 2 ve 3 cok begendim kazasiz belasiz rast gelsinnn
Aslında fotoğraf değil Sabri, ağır çekim video yaptık, izlerken de en güzel yerinde durdurup ekran resmi aldım , teşekkür ederim bu hobiyi hakkıyla yapan herkese rast gelsin..

Aslında fotoğraf değil Sabri, ağır çekim video yaptık, izlerken de en güzel yerinde durdurup ekran resmi aldım , teşekkür ederim bu hobiyi hakkıyla yapan herkese rast gelsin..

O da zor iş ha balik cikti ha çıkacak bende atayım derken fotoğraf video ile uğraşmak 🙂 ellerinize sağlık balıklı videolariniz olsun inşallah
Bu arada bir raporda ben paylaşayayim çubuklu da istarvit diye atiyorlar di ama gümüşten ufak balik alani gördüm balığın ne olduğunu 5 metre den bile anlayamadım daha da bakasım gelmedi

Çubukluya taç res.önüne vardım saat 9 gibi.İnanılmaz bir kalabalık vardı.Rapor derseniz 150 gr kurşunun dibi bulmadığı 100 m yürümenin ve iri istavritlerin çok olduğu bir gündü .Yani hiç benlik değil 🙂
(link) Bu arkadaş yanıma yanaştı pardon Zafer61 mi diye sordu .Tertemiz beyfendi bir arkadaş.Balıksevdama teşekkürler .Sandal İçin sözleştik🙂Günün en güzel anıydı
Zafer abi pazar sabahı olursa sandal için benide yaz 🙂

Aylardır balık yokluğundan olta atmıyorum, iyice sabrım tükendi artık balık yakalamak istiyorum.Bu cuma akşam saroza gideceğiz oraları bilen arkadaşlardan tavsiye verebilecek olan varmı? Son baharda Büyük kemikli anıtı ile limanının orta kısımlarındaki harabe bir iskeleden bolca karagöz almıştık. Farklı mera tavsiyesi verebilecek varmı arkadaşlar yoksa bildiğim yeremi gitmeliyim?

Aylardır balık yokluğundan olta atmıyorum, iyice sabrım tükendi artık balık yakalamak istiyorum.Bu cuma akşam saroza gideceğiz oraları bilen arkadaşlardan tavsiye verebilecek olan varmı? Son baharda Büyük kemikli anıtı ile limanının orta kısımlarındaki harabe bir iskeleden bolca karagöz almıştık. Farklı mera tavsiyesi verebilecek varmı arkadaşlar yoksa bildiğim yeremi gitmeliyim?
Komur limani ve yine kendi bildin yerleri deneyebilirsin. Yalniz ruzgar durumuna bakmak lazim.

Bugünden kareler hava deli poyraz, boğaz çılgın bir nehir misali 250 gr kurşun dibi bulmuyor, kurşunu Romanya ya doğru atıp Kıbrıs yönünden çekiyoruz, balık mı o da yok tabiki...
c843bc4d7483dc5a0f6fcaf6fe4f29c7.jpg
618721ef734c53363e0f74846ed89daa.jpg
2c881fc9b6d138333a0df006a62c53bd.jpg

olmaz tabi balık ben gel demedimmi sana abi 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back