Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çubukluya taç res.önüne vardım saat 9 gibi.İnanılmaz bir kalabalık vardı.Rapor derseniz 150 gr kurşunun dibi bulmadığı 100 m yürümenin ve iri istavritlerin çok olduğu bir gündü .Yani hiç benlik değil :)
emreli go Bu arkadaş yanıma yanaştı pardon Zafer61 mi diye sordu .Tertemiz beyfendi bir arkadaş.Balıksevdama teşekkürler .Sandal İçin sözleştik:)Günün en güzel anıydı
Zafer abi pazar sabahı olursa sandal için benide yaz :)

kuvan

Üye
Adı
Özcan Kuvan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aylardır balık yokluğundan olta atmıyorum, iyice sabrım tükendi artık balık yakalamak istiyorum.Bu cuma akşam saroza gideceğiz oraları bilen arkadaşlardan tavsiye verebilecek olan varmı? Son baharda Büyük kemikli anıtı ile limanının orta kısımlarındaki harabe bir iskeleden bolca karagöz almıştık. Farklı mera tavsiyesi verebilecek varmı arkadaşlar yoksa bildiğim yeremi gitmeliyim?

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Aylardır balık yokluğundan olta atmıyorum, iyice sabrım tükendi artık balık yakalamak istiyorum.Bu cuma akşam saroza gideceğiz oraları bilen arkadaşlardan tavsiye verebilecek olan varmı? Son baharda Büyük kemikli anıtı ile limanının orta kısımlarındaki harabe bir iskeleden bolca karagöz almıştık. Farklı mera tavsiyesi verebilecek varmı arkadaşlar yoksa bildiğim yeremi gitmeliyim?
Komur limani ve yine kendi bildin yerleri deneyebilirsin. Yalniz ruzgar durumuna bakmak lazim.

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Kömür limanını not aldım teşekkür ederim.Bu merada hangi balık çıkıyor? Nasıl olta takımı denemeliyim?
Yemli mi atacaksiniz, spin mi. Yemli atacaksaniz buyuk kemikliye gidin derim. Orada hersey cikiyor. Komurlu de suan yemli yapiyorlar mi bilmiyorum. Ama spin ile levrek meralari var

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugünden kareler hava deli poyraz, boğaz çılgın bir nehir misali 250 gr kurşun dibi bulmuyor, kurşunu Romanya ya doğru atıp Kıbrıs yönünden çekiyoruz, balık mı o da yok tabiki...

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olmaz tabi balık ben gel demedimmi sana abi :D

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
olmaz tabi balık ben gel demedimmi sana abi :D
Kerem yanlış anlama, seninle alakası yok lakin deseler ki kamışlari bırakın balık kova ile daldırıp daldırıp yakalanıyor kıyıdan.... Yinede işim olmaz karakoy ile

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kerem yanlış anlama, seninle alakası yok lakin deseler ki kamışlari bırakın balık kova ile daldırıp daldırıp yakalanıyor kıyıdan.... Yinede işim olmaz karakoy ile

kalabalık diye yada uzak kalıyo diyemi gelmiyorsun abi :) başka neden yok çünki

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
kalabalık diye yada uzak kalıyo diyemi gelmiyorsun abi :) başka neden yok çünki
Kardeşim D şıkkı hepsi
Hem kalabalık, hem yer dar, hem adamları yamyam, hem zırt pırt tekne geçer gemi geçer sandal geçer, yani işin özü relaks olmaya gidelim derken ayarlarım bozuluyor

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim D şıkkı hepsi
Hem kalabalık, hem yer dar, hem adamları yamyam, hem zırt pırt tekne geçer gemi geçer sandal geçer, yani işin özü relaks olmaya gidelim derken ayarlarım bozuluyor

aslında şu aralar haftaiçi pek insan olmuyor bitek gemiler geçer o kadar aslında benim bi mekan var bomboş arasıra kapatıyolar orayı ama rahat atış yapılcak biyer geliceksen orayı tavsiye ederim kimse olmuyo alanda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...