Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bilgileri yarin bilgisayardan yazmayi planliyordum sormusken yazayim.

Sistem,
75 gr kursun arkasi limon rapala,
Kursun suyu dusunce makinayi kapatim 5 sn icinde su ustunden sarmaya basliyoruz.
Sabah 5 ile 6 arasi cok guzel balik yapti. Ama...
Soyleyecek hem cok sey var hemde yok aslinda,
Ac, saygisiz, karaktersiz, yamyam insanlar cok, sen kamisi kaldirmadan kafandan kursun gecebilir.
Surf kamisla spin yapiyosun zaten, omuz omuza oluyorsun, yeani oranin mudavimi oldugunu soyleyen karaktersiz insanlarda olunca, bi yerden sonra zevk alamiyorsun maalesef, ben ilk defa gittim, 20 adet tutacaksin deseler birdaha oraya gitmem,

Gece limon rapala 75 gr kursun
Gunes cikinca 75 ile 200 gr arasi kursun ve kasik herkes kafasina gore, sen 200 atarken yaninda ki 75 atiyor.
Onunda yanindaki spin atiyor, onun yaninda 50 gr ile capari atiyor,
Sunuda anlamadim, bogazin heryeri istavrit, adam gecenin 5 de 20-30 rapalacinin arasinda israrla capari atiyor, gunun her saati veya bogazin heryeri istavrit dolu zaten.
Syg.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba
Cevap için teşekkürler,
Bu şekilde av için ( kurşun arkası rapala ) orta seviyeli kamış öneriniz nedir ?

Arkadaşlar kurban bayramı sonrası veya engeç 2018 yıl sonu İstanbula veda ediyorum.İş icabı artık Kırklarelinde yaşayacağım.Kırklareli bölgesinin karadenize sahili mevcut.Fakat bu sahillerde ne çıkar inanın bilgim yok.İstanbulda yaşadığım için hemen hemen hertürlü balığı azda olsa tuttum.Fakat karadenizin bu kısmı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Biraz araştırma yaptım kalkan dışında pek av raporuna rastlamadım.Hayırlı cumalar diliyorum.

Arkadaşlar kurban bayramı sonrası veya engeç 2018 yıl sonu İstanbula veda ediyorum.İş icabı artık Kırklarelinde yaşayacağım.Kırklareli bölgesinin karadenize sahili mevcut.Fakat bu sahillerde ne çıkar inanın bilgim yok.İstanbulda yaşadığım için hemen hemen hertürlü balığı azda olsa tuttum.Fakat karadenizin bu kısmı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Biraz araştırma yaptım kalkan dışında pek av raporuna rastlamadım.Hayırlı cumalar diliyorum.
Benim bildiğim kalkan var iğne adada, illaki başka tür balıklar da vardır ama tatlı su bölgelerini de değerlendirmenizi öneririm. turna, kasna, alabalık gibi bir çok tatlı su balığı mevcud yerler var.

Siz bol bol av raporu ile bölge balıkçılığı hakkında bizleri bigilendirirsiniz

(link)

tatlısu mu? deniz mi? kırklareli kuzeyindeki dereler gökala yakalayabilirsin. göletlerde levrek ve turna. iğneada kıyıköy kastro denizden levrek lüfer yemli kalkan vs...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back