2 kişi takıldık istarvitimiz kalmadığı için suan yola cıktık 28 parca cinekop aldık 2 böldük arkadaşla afiyet olsun bize tutanlarada
rastgelsin
Evet saat 6 gibi gittik istavrit tuttuk kısıtlı idi. Havanın kararması ile yemliye gectik istavrit bitene kadarda avlandık erkenden cıktık. Sarıyer tarafları....afiyet olsun .. yeminiz olsa dahada tutulacaktı yani .. bayağı iyiymiş ... yer neresi ?
kendi gözlemlerim, deneyimlerim ve genel konuşmalardan anladığım kadarı ile tatminkar dişli avının istanbulda başlaması için daha bi 15 gün daha var, gece yemlisinde tek tük istikrarsız balık alınıyor ama kesat , bu gece Arnavutköy kalabalıktı ama balık yoktu, su üstü yapıyorlar 2 saatte bi yaprak alındı ....... eminönü ve karaköyü ispariler basmış durumda
Gecensenelerde kizkulesiniz yikildigi bi sezonda ayni sizin gibi yer bulamayip kayaliklara attim kendimi spinle tek balik alamadim hemen yanimdaki kayada bir arkadas 3 mt kamisla 60gr kusun klasik cinekop yemli takimi ile kovasini doldurmustu23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.80555 dosyayı görüntüle
Aşırı rüzgar ve yağmur gelince dedikki yeter hadi gidelim aklımıza geldi ama uğraşmadık..Yem bittiyse yakaladiginiz baliklari kesseydiniz 🙂 bir cinekoptan 4 fleto cikar
8 🙂Yem bittiyse yakaladiginiz baliklari kesseydiniz 🙂 bir cinekoptan 4 fleto cikar