Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
afiyet olsun .. yeminiz olsa dahada tutulacaktı yani .. bayağı iyiymiş ... yer neresi ?
Evet saat 6 gibi gittik istavrit tuttuk kısıtlı idi. Havanın kararması ile yemliye gectik istavrit bitene kadarda avlandık erkenden cıktık. Sarıyer tarafları....

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kendi gözlemlerim, deneyimlerim ve genel konuşmalardan anladığım kadarı ile tatminkar dişli avının istanbulda başlaması için daha bi 15 gün daha var, gece yemlisinde tek tük istikrarsız balık alınıyor ama kesat , bu gece Arnavutköy kalabalıktı ama balık yoktu, su üstü yapıyorlar 2 saatte bi yaprak alındı ....... eminönü ve karaköyü ispariler basmış durumda
15 sene önce su üstü Arnavutköyde takır takır sarıkanatlar vururdu. Aaah aaahh...

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 80555
Gecensenelerde kizkulesiniz yikildigi bi sezonda ayni sizin gibi yer bulamayip kayaliklara attim kendimi spinle tek balik alamadim hemen yanimdaki kayada bir arkadas 3 mt kamisla 60gr kusun klasik cinekop yemli takimi ile kovasini doldurmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...