üstat kurşun arkası kaşık çalışıyorum 160 yada 170 gr kurşun arkası bağlıyorum 0.30 beden ile..Tebrikler, Vay! gözlerimiz yuvalarından fırladı. Kaşık kaç gr ve nasıl atıyorsunuz? kurşun arkası sahte gibi mi yoksa spin kamışla mı?
üstat kurşun arkası kaşık çalışıyorum 160 yada 170 gr kurşun arkası bağlıyorum 0.30 beden ile..Tebrikler, Vay! gözlerimiz yuvalarından fırladı. Kaşık kaç gr ve nasıl atıyorsunuz? kurşun arkası sahte gibi mi yoksa spin kamışla mı?
üstat herkes nasibini alır o yüzden benim için sıkıntı değil yer mera olayı..avrupa yakası galatasaray adası ile arnavutköy burunun sağ tarafından alındı buğünkü balıklar...masallah. sen de mera bilgisi vermezsin demi . gerci senin mekan uskudardi galiba
Buda benden olsun furkan82107 dosyayı görüntüle
sabah 7 gibi muhteşem bir ava start verdik diyebilirim 0.30 bedenleri patlattık son senelerin en keyifli kaşık çalışmasıydı diyebilirim toplamda 8 lüfer 15 sarıkanat aldık kendi yakaladığım lüfer boyutundaki balıkların resmini yükliyorum sezon başladı diyebiliriz.....
Maşallah, ikamet ettiğiniz bölgemi lüferci dayıBuda benden olsun furkan82107 dosyayı görüntüle
Değil arkadaşlar beni Rivaya götürdü oralardanMaşallah, ikamet ettiğiniz bölgemi lüferci dayı
TeşekkürlerDeğil arkadaşlar beni Rivaya götürdü oralardan
Yanlış anlaşılmış olabilirmi 8.5 tek kasik içinÜsküdar da yeni yapılan meydanda an itibariyle yemli ve kurşun arkası atanlara bakındım yaklaşık 1 saat boyunca balık çıkmadı. Ayrıca tüm malzemelere inanılmaz zam gelmiş,cengizde tezgahın üstünde bulunan standart kaşık fiyatını sorduğumda 8,5tl cevabını aldım ve dükkandan çıktım.Kendo limonların güncel fiyatını bilen biri bilgilendirirse sevinirim.