beykozlu86
Aktif Üye
Maaşallah abi 🙂 sabırla bekliyorum🙂Metin tarihe bak Aralik ayı kovada 38 tane sarı 2 tane lüfer var.Biraz sabir🙂🙂
82376 dosyayı görüntüle
Maaşallah abi 🙂 sabırla bekliyorum🙂Metin tarihe bak Aralik ayı kovada 38 tane sarı 2 tane lüfer var.Biraz sabir🙂🙂
82376 dosyayı görüntüle
Basınç alçak olunca mı yüksek olunca mı seviyor balıklar?(link)
Hava basıncı 1027 ye kadar çıkmış
(link)Basınç alçak olunca mı yüksek olunca mı seviyor balıklar?
Bir sürü şey söylüyor insanlar. Biri dolunayda yapmaz diyor diğeri çok iyi yapar diyor aynı balık cinsi için. Dolunayda hem kovayı doldurduğum hem de bişey tutamadan döndüğüm zamanlar oldu. Yatık ve sakin suda yapmaz diyenler var ama önceki senelerde yine müthiş avlar yaptık sakin rüzgarsız havalarda çinekop avında. Kimi zaman da suda güzel şıpırtı varken yapmıştık. Bu söylentiler ya da iddalar çok etkili değil sanki.(link)
Çok fazla etken olduğu için bir değer değiştimi herşeyi etkiliyor. Suyun sıcaklığı basınç ışık durumu suyun rengi rüzgarın yönü sudaki yemlik durumu vs.Bir sürü şey söylüyor insanlar. Biri dolunayda yapmaz diyor diğeri çok iyi yapar diyor aynı balık cinsi için. Dolunayda hem kovayı doldurduğum hem de bişey tutamadan döndüğüm zamanlar oldu. Yatık ve sakin suda yapmaz diyenler var ama önceki senelerde yine müthiş avlar yaptık sakin rüzgarsız havalarda çinekop avında. Kimi zaman da suda güzel şıpırtı varken yapmıştık. Bu söylentiler ya da iddalar çok etkili değil sanki.
Sıkma canını abi galatada yemliyle aliyolardı deneyebilirsin istersen 🙂dün gece avrupa yakasında yemliye giden arkadaşlarıma katılmadım ve pişman oldum,gece 2 de avı sonlandırmışlar 3 kişi toplamda 25 parça balık almışlar sabah 5 de mesajı görünce 6 da evden çıktım sabah suyuna yetişmek için saat 07:de oltam sudaydı önümde belki 50-60 tane ufak tekne vardı onları görünce dahada heyecanlandım yalnız tam 3 saat boyunca ne kaşık ne rapala nede çapari ile sıfır sonuç elde ettim büyük bir hüsran oldu🙁( akıntı fazlaydı 185 gr kurşunu bile çok zor dip yaptırabiliyorduk. artık bu gazla tahminen akşam yemliye de kalacam rapor paylaşırım....herkese rast gelsin
Belli olmuyo abi suyun aktigi yone balik oldukca geliyor su sogumasiyla daha etkili hale geliyor ama yemi nerde bulursa ordanda ayrılma durumu dusukBir sürü şey söylüyor insanlar. Biri dolunayda yapmaz diyor diğeri çok iyi yapar diyor aynı balık cinsi için. Dolunayda hem kovayı doldurduğum hem de bişey tutamadan döndüğüm zamanlar oldu. Yatık ve sakin suda yapmaz diyenler var ama önceki senelerde yine müthiş avlar yaptık sakin rüzgarsız havalarda çinekop avında. Kimi zaman da suda güzel şıpırtı varken yapmıştık. Bu söylentiler ya da iddalar çok etkili değil sanki.